نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

  1. #1

    Question فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    سلام
    منظورم از عنوان سوال اینه که مثلا 20 تا تکست باکس داریم که قراره textchanged اونها یک تابع رو اجرا کنن. چجوری میشه بدون اینکه همه اون تکست باکس ها رو بنویسیم و تابع رو داخلش قرار بدیم یدونه تابع کلی بنویسیم(و تابع مورد نظر رو در اون قرار بدیم) و به همه اون تکست باکس ها متصل کنیم که اگه هر کدوم از تکست باکس ها متنشون تغییر کردن تابع اجرا بشه

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار


  3. #3

    نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    نمیدونم چجوری گشتم که پیدا نشد شرمنده

    ممنون کارم راه افتاد

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    یه مشورت دیگه واسه همین جلوگیری از تکرار
    توی رویداد KeyDown هر تکست باکسی این کد رو نوشتم

    if (e.KeyCode == Keys.Down)
    textBox4.Focus();
    else if (e.KeyCode == Keys.Up)
    textBox2.Focus();

    یعنی در واقع میخوام با جهت ها از یک تکست باکس به یک تکست باکس دیگه فوکوس کنم که قبلا اومده بودم واسه هر تکست باکس توی رویداد KeyDown این کد رو متناسب با تکست باکس های کناری نوشته بودم که اینجوری میشه هزار خط کد !!!
    تکست باکس های عمودی فقط عدد آخر نامشون باهم فرق میکنه و افقی هم، کل اسمشون فرق میکنه

    چه کدی میشه نوشت واسه فوکوس روی تکست باکس های کناری بدون اینکه این همه تکرار کد بشه
    مثلا اینجوری که توی هر تکست باکسی بودیم با فشردن کلید اول از همه نام اون تکست باکس گرفته شه و متناسب با اون تکست باکس اسم تکست باکس کناریشو حدس بزنه و بره رو اون. یا چیز دیگه ای خود ویژال نداره واسه این؟!

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ghayour : جمعه 30 مهر 1395 در 22:49 عصر

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    میتونید یک TableLayoutPanel با تعداد سطر و ستون مورد نیاز به فرم اضافه کنید و کنترلهایی که قصد جا به جا شدن بینشون رو دارید در سلولها فرار بدید. از طریق متد GetPositionFromControl از شئ TableLayoutPanel میتونید اندیس سطر و ستون کنترل جاری رو بدست بیارید. با توجه به کلید فشرده شده اندیس کنترل مقصد رو ایجاد و با متد GetControlFromPosition کنترل رو پیدا و فوکوس کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 02 آبان 1395 در 19:01 عصر

  6. #6

    Lightbulb نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    خیلی ممنون

    برنامه این تاپیک رو نوشتم تا هرکی خواست استفاده کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    یه مشکل مسخره توی tablelayoutpanel
    Capture.PNG
    تکست باکس ها دقیقه و ساعت هستند که در حالت عادی حتی یک پیکسل داخل هم فرو رفتن تا زیباتر جلوه کنه ولی وقتی داخل tableLayoutPanel میذارم نه تنها به اون حالت نیست بلکه سه پیکسل هم از اطراف فاصله میندازه. راه حلی واسه این نیست؟ یا راه دیگه ای واسه جا بجا شدن بین تکست باکسها یا کلا پیشنهاد بهتری واسه این تکست باکسها

    این هم تصویر کل فرم :
    Capture02.jpg

  8. #8

    نقل قول: فراخوانی Eventهای چندین کنترل با یک تابع برای جلوگیری از تکرار

    اون فاصله ها به خاطر margin تکست باکسها هست که میتونید تنظیم کنید.
    برای دریافت زمان، میتونید از DateTimePicker با Format برابر Time استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه نوشت یک تابع برای مقایسه از نوع custom در قسمت whereدر Linq
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 23:10 عصر
  2. سوال: نحوه نوشت یک تابع برای مقایسه از نوع custom در قسمت whereدر Linq
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 12:30 عصر
  3. سوال: یک برنامه برای جلوگیری از ریسورس شدن
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1388, 14:04 عصر
  4. یک ترفند برای جلوگیری از شلوغی و ترافیک در فروم
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 09:59 صبح
  5. یک تابع برای dcشدن از اینترنت
    نوشته شده توسط حامد فراست در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1384, 23:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •