نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور میشه یه فایل پی دی اف رو با دات نت درست کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198

    چطور میشه یه فایل پی دی اف رو با دات نت درست کرد؟

    چطوری میشه مجانی یه فایل پی دی اف درست کرد؟

  2. #2
    به این سایت یه سری بزنید :
    http://ic.net/~kusluski/
    کامپوننتهای خیلی جالبی داره و برای کار با فایلهای PDF هم یه کامپوننت داره که می تونید از این آدرس دریافت کنید :
    http://ic.net/~kusluski/pdfmaker.exe

  3. #3
    سلام

    البته یه راه دیگه هم استفاده از کامپوننت مجانی هست که اینجا میگذارم امیدوارم بتونی ازش استفاده کنی و این مجانی هست

    در ضمن هر کس که یه برنامه کوچولو که معرف مهمترین قابلیتهای این کامپوننت باشه اینجا بگذاره من سورس این کامپوننت رو بهش میدم


    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198

    سلام مرسی

    سلام به همگی
    ممنون ولی مشکل منو حل نکدن هیچکدوم اگه میشه یکی دیگه معرفی کنید تا بشه راحت پی دی اف درست کرد باهاش
    مرسی

  5. #5
    سلام

    ببین ان استفاده از همون کامژوننتی هست که برای دانلود گذاشتم

    Imports X2PDF

    Module Tester

    Public Sub main()

    Dim pdf As PDFDocument, text As String, texts As TextArea

    Dim table As Table, row As Row, cell As Cell

    texts = New TextArea()

    pdf = New PDFDocument()

    pdf.OutputFileName = "c:\temp\pdfnet.pdf"

    pdf.Creator = "David Bliss"

    pdf.AddControl(texts)

    texts = New TextArea()

    text = "x2PDF is a .Net API for creating PDF documents on the fly. " _

    + "The first version will be created in .Net, with other version for COM and Java. " _


    texts.AddText(text, Fonts.Helvetica, 10)

    texts.AddText("Things that are working:", Fonts.Courier, 12)

    texts.AddText("1. Text and wordwrapping", Fonts.Courier, 12)

    texts.AddText("2. Adobe Fonts and font sizes", Fonts.Courier, 12)

    texts.AddText("3. Bold text", Fonts.Courier, 12, FontStyles.Bold)

    texts.AddText("4. Tables", Fonts.Courier, 12, FontStyles.Regular)

    pdf.AddControl(texts)

    texts = New TextArea()

    table = New Table()

    row = New Row()

    cell = New Cell()

    cell.AddText("First Cell")

    row.AddCell(cell)

    cell = New Cell()

    cell.AddText("Second Cell")

    row.AddCell(cell)

    table.AddRow(row)

    row = New Row()

    cell = New Cell()

    cell.AddText("Third Cell")

    row.AddCell(cell)

    cell = New Cell()

    cell.AddText("Fourth Cell")

    row.AddCell(cell)

    table.AddRow(row)

    pdf.AddControl(table)


    pdf.OutputToFile()

    End Sub

    End Module


    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198

    سلام مجدید

    آقا شهریار دستت درد نکنه مرسی
    فقط این کامپونت که فرستادی فارسی هم قبول می کنه یا نه چون بقیه کامپونت ها فارسی رو قبول نمی کنند.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    gh_fereydonpoor@yahoo.com
    پست
    198
    سلام
    ـقت اینها هیچکدوم فارسی نمیشن یا فارسی رو قبول نمی کنند اگه فارسی کار کردی باهاشون خواهشن بگو چطوری این کارو کردی مرسی ممنون از لطف شما
    چاکریم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •