نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

  1. #1

    وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    سلام دوستان عزیز
    من یه فایل تکست دارم که توش مثلا 50 تا عنوان هست که با علامت , از هم جدا شدن
    مثلا :
    کد HTML:
    علی,حسن, ...
    چطور میتونم بایک دکمه به ترتیب در تکست باکس نمایش بدم
    مثلا با کلیک اول متن علی در تکست باکی نمایش بده
    با کلیک دوم متن حسن
    و ...

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    سلام
    یه روش هست به این صورت

    یه متغیر بذار از نوع اینتیجر و هر بار روی دکمه که کلیک میکنی یکی بهش اضافه بشه .و بعد با دستور select Case مدیریتش کن

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    سلام
    یه روش هست به این صورت

    یه متغیر بذار از نوع اینتیجر و هر بار روی دکمه که کلیک میکنی یکی بهش اضافه بشه .و بعد با دستور select Case مدیریتش کن
    اگه ممکنه براتون با یک سورس مثال بزنید

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    Private Sub Command1_Click()
    Static i As Integer
    i = i + 1

    Select Case i

    Case Is = 1
    Text1 = "علی"
    Case Is = 2
    Text1.Text = Text1.Text & ",محمد"


    Case Is = 3
    Text1.Text = Text1.Text & ",اسحاق"


    End Select
    End Sub


  5. #5

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    ممنون دوست عزیز
    اگه متن های داخل تکست باکس متغییر باشه چی؟
    چون متن ها همیشه تغییر میکنند
    در ضمن من میخوام مثلا اول نام محمد رو در تکس باکس دیگه نشون بده
    بعدش محمد رو پاک کنه و مثلا علی رو نمایش بده با هر کلیک

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    متغیر باشه مشکلی نیست بجای تکس باکس نام متغیر رو بنویس.
    خوب سوالت دومت هم که فقط بجای تکس باکس 1 من هر تکس باکسی داشتی نام اون رو بنویس.

    و بهتره سوالت رو کامل بگی تا بهتر متوجه بشم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    اینجوری فکر کنم میشه:


    Private Sub Command2_Click()
    Static i As Integer

    Text1.Text = Split("Ali,Hasan,Hosein", ",")(i)

    i = i + 1
    End Sub


    البته قطعا سوالتون ربطی به تالار شبکه و وب نداشت و بهتره این جور سوالات رو توی تالار اصلی وی بی 6 بپرسید

  8. #8

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط meys34 مشاهده تاپیک
    اینجوری فکر کنم میشه:


    Private Sub Command2_Click()
    Static i As Integer

    Text1.Text = Split("Ali,Hasan,Hosein", ",")(i)

    i = i + 1
    End Sub


    البته قطعا سوالتون ربطی به تالار شبکه و وب نداشت و بهتره این جور سوالات رو توی تالار اصلی وی بی 6 بپرسید
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی
    ولی همون طور که گفتم میخوام محتویات تکست باکس دیگه که روی فرمه در تکست باکی دیگه نشون بدم
    این کد درست کار میکنه ولی قسمت Ali,Hasan,Hosein باید بشه تکست باکست 2 مثلا
    یعنس اینکه عنوان ها داخل تکست باکس 1 هستند و با کلیک عنوان ها نشون داده بشه در تکست باکس1

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    Private Sub Command1_Click()
    Static i As Integer

    Static T As String
    If T = "" Then T = Text1.Text

    Text1.Text = Split(T, ",")(i)

    i = i + 1

    End Sub


    البته این روش درست نیست بهتره تکست 2 درست کنی و مخفیش کنی و از توی اون بخونی یا اینکه یه متغیر سراسری داشته باشی و متن اصلی رو توش بنویسی

  10. #10

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    ممنون کارمو راه انداخت

  11. #11

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز
    من یه فایل تکست دارم که توش مثلا 50 تا عنوان هست که با علامت , از هم جدا شدن
    مثلا :
    کد HTML:
    علی,حسن, ...
    چطور میتونم بایک دکمه به ترتیب در تکست باکس نمایش بدم
    مثلا با کلیک اول متن علی در تکست باکی نمایش بده
    با کلیک دوم متن حسن
    و ...
    سلام
    میتونی از تابعه Mid استفاده کنی و با بررسی هر کدوم از کاراکنر ها به نتیجه برسی ( اگه به / رسید چاپ کنه)
    فایل پیوست ببین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: وارد کردن متن به ترتیب در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط parsadsa مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونی از تابعه Mid استفاده کنی و با بررسی هر کدوم از کاراکنر ها به نتیجه برسی ( اگه به / رسید چاپ کنه)
    فایل پیوست ببین
    عالی بود
    چیزی که مد نظرمه این بود

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن اطلاعات به ترتیب در دیتابیس اکسس ...
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 16:24 عصر
  2. سوال: کمک درمورد وارد کردن متن پی ام در تکست باکس!!!
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 11:24 صبح
  3. مبتدی: وارد کردن فقط شماره تلفن در تکست باکس
    نوشته شده توسط minajasmi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 19:35 عصر
  4. وارد كردن فقط آدرس وب در تكست باكس
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 00:31 صبح
  5. مخفی کردن یک متن پیش فرض در تکست باکس
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •