نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک

  1. #1

    Question کمک

    سلام میشه لطفا بفرمایید این خط کد چی نمایش میده
    منظورم این که ما وقتی view بر میگردونیم به صورت scafolding براش ویو می سازیم برای این حالت هم همینطوری فرقی نمی کنه
     public ActionResult Create()
    {
    var model = new NewsViewModel();
    return Json(new { dataList = model, dataSet = true, message = "" }, JsonRequestBehavior.AllowGet);
    }


  2. #2

    نقل قول: کمک

    شما بهتر هستش که اول با ساختار کلی Json آشنا بشید و اون رو درک کنید ، بعد دلیل استفادش رو میفهمید .
    یاد گرفتنش هم خیلی وقت نمیبره میتونید از W3School شروع کنید : http://www.w3schools.com/js/js_json_intro.asp
    http://stackoverflow.com/a/27858084

  3. #3

    نقل قول: کمک

       // GET: /News/Create
    public ActionResult Create()
    {
    var model = new NewsViewModel();
    return Json(new { dataList = model, dataSet = true, message = "" }, JsonRequestBehavior.AllowGet);
    }

    // POST: /News/Create
    [HttpPost]
    public ActionResult Create(NewsViewModel model)
    {
    try
    {
    if (!ModelState.IsValid)
    return Json(new
    {
    dataList = model,
    dataSet = false,
    message = "اطلاعات ورودی ناقص می‌باشد" + Environment.NewLine + ModelState.Select(x => x.Value.Errors)
    .Where(y => y.Count > 0)
    .ToList()
    }, JsonRequestBehavior.AllowGet);

    var entity = _factory.Parse(model);
    var isSave = _repository.Add(entity);
    if (isSave != null)
    return Json(new { dataList = "", dataSet = false, message = "خطای سرور" + Environment.NewLine + "امکان ذخیره وجود نداشت" }, JsonRequestBehavior.AllowGet);

    _repository.SaveChanges();

    return Json(new { dataList = model, dataSet = true, message = "" }, JsonRequestBehavior.AllowGet);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    return Json(new { dataList = "", dataSet = false, message = "خطای سرور" + Environment.NewLine + ex.Message }, JsonRequestBehavior.AllowGet);

    }
    }
    الان 1 همچین چیزی بخوام ویو بسازم خودم بخش get مثل آموزش های بالا تبدیل به partialview بکنم؟

  4. #4

    نقل قول: کمک

    اگر بخواید " ویو " بسازید دیگه نباید return Json بکنید برای خروجی باید return View بزنید و ویو اون رو خودتون بسازید .
    معمولا Json برای ساخت Api و یا در Ajax استفاده میشه .

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:08 عصر
  2. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر
  3. تورو خدا کمک
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 02:22 صبح
  4. کمک چرا اینطوری می شود ...........
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1382, 01:20 صبح
  5. فرم به شکل دلخواه (درخواست کمک)
    نوشته شده توسط mnazari در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •