نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل update در بانک access

  1. #1

    مشکل update در بانک access

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه برنامه دارم که دیتابیس اون اکسس هست
    فرمی طراحی کردم برای ویرایش اطلاعات بانک
    حالا هرکاری میکنم اطلاعات جدید جایگزین اطلاعات قبلی نمیشن
    و اینم بگم با کدی که نوشتم هیچ مشکلی نداره و برنامه اجرا میشه ولی عمل نمیکنه
    اینم کد:

                    oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = ("update table set name=@a, lname=@b, fthname=@c, ncode=@d where id=@j");
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a", textBox1.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@b", textBox2.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@c", textBox3.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@d", textBox4.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@j", textBox10.Text);

    oleDbConnection1.Open();
    oleDbCommand1.ExecuteNonQuery();
    oleDbConnection1.Close();
    MessageBox.Show("!تغییرات به درستی ثبت گردید");




    و اینم بگم که id که توی جدول مربوط به سطر هست، توی textbox10 میشینه
    طبق اون where رو نوشتم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل update در بانک اکسس!!!!!

    سلام دوست من وقتت بخیر ، اول اینکه چرا textboxهای فیلد های ncode و id رو تبدیلشون نکردی به int ؟!

    کد رو به این صورت بنویس

    oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = ("update table set name=@a, lname=@b, fthname=@c, ncode=@d where id=@j");
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a", textBox1.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@b", textBox2.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@c", textBox3.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@d", Convert.Toint32(textBox4.Text));
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@j", Convert.Toint32(textBox10.Text).Trim());

    oleDbConnection1.Open();
    oleDbCommand1.ExecuteNonQuery();
    oleDbConnection1.Close();
    MessageBox.Show("!تغییرات به درستی ثبت گردید");

  3. #3

    نقل قول: مشکل update در بانک اکسس!!!!!

    ممنون از پاسخ شما
    ولی متاسفانه این کار هم جواب نداد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل update در بانک اکسس!!!!!

    سلام
    برنامه پیغامی که توی مسیج باکس نوشتید رو نمایش میده یا نه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: مشکل update در بانک اکسس!!!!!

    سلام دوست عزیز
    اینو تست کن ببین ایشالا مشکلت حل بشه



    //oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = (@"UPDATE table SET name=@a,lname=@b,fthname=@c,ncode=@d where id=@j");
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a",DbType. String).Value=textBox1.Text;
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@b",DbType. String).Value= textBox2.Text;
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@c",DbType. String).Value= textBox3.Text;
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@d",DbType. Int16).Value= Convert.ToInt16(textBox4.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@j",DbType. Int16).Value= Convert.ToInt16(textBox10.Text);

    oleDbConnection1.Open();
    oleDbCommand1.ExecuteNonQuery();
    oleDbConnection1.Close();
    MessageBox.Show("!تغییرات به درستی ثبت گردید");

  6. #6

    نقل قول: مشکل update در بانک اکسس!!!!!

    این کارو هم کردم دوست عزیز ولی بازم جواب نداد
    همه سیکل بدرستی اجرا میشه و پیغام رو هم میده که تغییرات ثبت شد ولی بازم عمل نمیکنه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل update در بانک اکسس!

    به نظر من، شما دو تا بانک اطلاعاتی دارید. یکیش توی پوشه ی برنامه کنار فایل فرم ها و کلاس هاست. دومی توی پوشه Debug یا Release. باید ببینید توی کانکشن استرینگ با کدوم فایل کار میشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در درج چندین عکس در بانک access
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 11:41 صبح
  2. سوال: مشکل در حذف اطلاعات در بانک access
    نوشته شده توسط asadi.ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 21:22 عصر
  3. مشکل UPDATE در ACCESS
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 16:44 عصر
  4. بازم مشکل UPDATE در ACCESS
    نوشته شده توسط VB.NET2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 21:10 عصر
  5. دوباره مشکل ذخیره کردن در بانک access
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •