نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: Error در اجرای Connection SQL Express

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    Error در اجرای Connection SQL Express

    سلام

    زمان اجرای نرم افزار این ارور رو میده .

    ضمنا من از vs 2013 استفاده میکنم و توی رفرنس ها
    System.Data.SqlClient.SqlException نیست .

    لطفا راهنمایی کنید .

    A first chance exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll

    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
    آخرین ویرایش به وسیله teymoorei : دوشنبه 03 آبان 1395 در 23:05 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    از اساتید کسی نیست کمک کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    اینم تصویر ارور :

    Untitled.png

  4. #4

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    اول از اس کیو ال خود ویژوال میخوایداستفاده کنید؟؟
    دوم و مهمترین چیز لطفا نحوه آدرس دهی به اس کیو ال (کانکشنتون) بررسی کنید
    سوم نسبت به بررسی صحت نصب sql اقدام کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    سلام

    اول از همه ممنون که یه نفر آخرش پاسخ داد .

    این برنامه با vs 2010 درست که میکنه اما توی vs 2013 مشکل داره .

    از اسکیول خود vs استفاده میکنم که بررسی کردم درسته.

    اینم کانکشن بنده :

    Dim Connection As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\DataBase.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")

  6. #6

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    من یبار به همچین مشکلی برخوردم بخاطر ارتقا ویژوال به 2013 اما sql 2008 بود شما یه سری به کانکشن های که برای برقراری 2013 هستش بزنید فکر کنم مشکلتون حل بشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    ممنونم از توجه تون به سوال بنده

    جستجو کردم چیز خاصی پیدا نکردم

    لطفا بیشتر راهنمایی کنید

    با تشکر فراوان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    سلام

    بنده دو سه ساله برنامه نویسی رو کنار گذاشتم و حالا دوباره میخوام پروژه های قدیمی رو ادامه بدم .

    یادمه اون زمان یه نفر که سوال میپرسید همه باهم کمک میکردیم که حل بشه حتی مدیران فروم هم با جدیت پیگیری میکردند ، اما الان چند روزه با این مشکل در گیرم ولی هیچ جواب به درد بخور و درستی از کسی دریافت نکردم .

    تمام اینترنت رو هم زیر پا گذاشتم ...

    واقعا متاسفم که اینقدر همه بی انگیزه شدیم ..

    مشکل یک نفر ممکنه مشکل چند صد نفر دیگه هم باشه که با حلش کلی به هم کمک کریدم .

    (انشاالله که مدیران سایت پست بنده رو حذف نکنند)

    یا حق

  9. #9

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    یه پروژه ارسال کنید تا بررسی کنیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    سلام

    من یه پروژه نصبتا سنگین از قبل دارم که زمان اجرا ارور زیر رو میده :

    Untitled.png

    و اما الان خواستم یه DataBase جدید بسازم که ارور زیر رو داد :

    11.png

  11. #11

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    چند تا اس کیو ال دارید؟؟
    منظورم اینه که بجز اس کیو ال ویژوال اس کیو ال دیگه ای نصب کردین؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    سلام
    من vs 3013 رو نصب کردم ولی sql نداشت و خودم sql 2012 نصب کردم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    ظاهرا سوال بنده خیلی سخت و ثقیله و کسی نمیتونه این سوال فوق تخصصی رو جواب بده .

    واقعا ممنونم از همکاری همه

  14. #14

    نقل قول: Error در اجرای Connection SQL Express

    اگه پیش فرض ویژوال نصب کردین احتمال قوی sql هم نصب کردین
    از اونجا که مشکل شما در برقراری ارتباط هستش پیشنهاد میکنم حتما sql نصب شده رو حذف کنین و از sql خودویژوال استفاده کنید
    البته اگر دیتاهاتون مقدارش کمه
    در غیر اینصورت ویژوال پاک کنید و زمان نصب مجدد حتما تیک sql بردارین
    احتمالا با انجام اینکار مشکلتون حل خواهد شد

تاپیک های مشابه

  1. error در اجرای asp.net
    نوشته شده توسط Malihe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 12:37 عصر
  2. مشکل در اجرای دستورات sql
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 17:45 عصر
  3. error در اجرای asp.net
    نوشته شده توسط Malihe در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 09:00 صبح
  4. error در هنگام تغییر SQL Script
    نوشته شده توسط MortezaDelphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1384, 07:41 صبح
  5. error در هنگام تغییر SQL
    نوشته شده توسط MortezaDelphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •