نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت View Model از رابطه many to many و دریافت model از view برای ذخیره داده ها

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    25

    ساخت View Model از رابطه many to many و دریافت model از view برای ذخیره داده ها

    با عرض سلام خدمت اساتید گرامی
    Entitty Framework
    من دو کلاس دارم که با هم رابطه many to many دارند . به صورت زیر:

    public class GroupAndChannel
    {
    public GroupAndChannel()
    {
    GacId = Guid.NewGuid();
    Tags = new List<Tag>();
    }

    [ForeignKey("ApplicationUser")]
    public string UserId { get; set; }
    public virtual ApplicationUser ApplicationUser { get; set; }
    public virtual ICollection<Tag> Tags { get; set; }

    [Key]
    public Guid GacId { get; set; }
    public string JoinLink { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Type { get; set; }
    public int Members { get; set; }
    public string Language { get; set; }
    public string OtherLanguage { get; set; }
    public int Grade { get; set; }
    public string Description { get; set; }
    public DateTime Register { get; set; }
    }

    و کلاس دیگر هم به صورت زیر:

    public class Tag
    {
    public Tag()
    {
    GrupAndChannels = new List<GroupAndChannel>();
    }
    public int TagId { get; set; }
    public string TagName { get; set; }
    public bool IsSelected{ get; set; }
    public int InGroup { get; set; }
    public int InChannel { get; set; }
    public int InTotal { get; set; }

    public virtual ICollection<GroupAndChannel> GrupAndChannels { get; set; }
    }

    1- وقتی یک رکورد می خوام ثبت کنم باید بتونم از لیست باکس تگ ها یک یا چند تا تگ رو انتخاب کنم .
    - چطور یک ویو مدل بسازم که بتونم ازش برای لیست باکس استفاده کنم ؟
    - یا بیام لیست تگ ها رو از دیتابیس بخونم و بریزم توی یک ViewBag و به لیست باکس ارسال کنم ؟
    2-وقتی فرم ارسال شد چطور مقادیر لیست باکس رو دریافت کنم و به کالکشن تگ ها اضافه کنم ؟
    می دونید که وقتی رابطه چند به چند داریم entity خودش یک جدول میانی میسازه که شامل آی دی های دو جدولی است که این رابطه رو دارند.چطور داده ها را به این جداول و جدول میانی اضافه کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ساخت View Model از رابطه many to many و دریافت model از view برای ذخیره داده ها

    سلام

    ویومدل بدین صورت طراحی کنید که شامل فیلدهای لازم وضروری در ویو باشند

    public class GroupAndChannelViewModel

    {

    public string UserId { get; set; }
    public Guid GacId { get; set; }

    public string JoinLink { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Type { get; set; }
    public int Members { get; set; }
    public string Language { get; set; }
    public string OtherLanguage { get; set; }
    public int Grade { get; set; }

    public string Description { get; set; }


    public DateTime Register { get; set; }

    public List<Tag> Tags { get; set; }
    public int[] TagId{ get; set; }
    }



    فرض کنید کنترولر بدین صورت باشه

    public virtual ActionResult Index;/lo/( nnnnnj)
    {
    var model = new GroupAndChannelViewModel
    {
    ............Tags = _Service")
    };

    return View(model);
    }


    اگر توجه کنید یک ارایه از نوع int تعریف شده
    این ارایه برای دریافت کد تگها از قسمت ویو هست
    و الان باید از یک لیست باکس یا دراپ داوون باکس با خاصیت Multiple توی ویو داده ها رو پر کنید

    @Html.DropDownListFor(m => m.TagId, new MultiSelectList(Model.Tags, "TagId", "TagName"), new {@class = "form-control multiselect input-sm no-padding", multiple = "multiple", id = "TagId", })


    این قسمت همون ارایه هست

    m => m.TagId,

    میتونید از پلاگین هایی مثل Chosen برای تزیین لیست باکس استفاده کنید تا زیبا تر بشه

    حالا برای درج مقادیر ارسالی ارایه د رسمت کنترولر و درج چند به چند , مقادیر ارایه رو با یک حلقه بریزید توی یک لیست از نوع Tag و این لیست رو انتساب بدید به GroupAndChannel.Tags

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    25

    نقل قول: ساخت View Model از رابطه many to many و دریافت model از view برای ذخیره داده ها

    ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید .
    مثل ساعت کار می کنه

تاپیک های مشابه

  1. ساخت برنامه عبور از محدودیت برای اندروید
    نوشته شده توسط ehsan_rjz6670 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 09:47 صبح
  2. استفاده از txt برای insert داده ها
    نوشته شده توسط kasra_khan2003 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 14:24 عصر
  3. استفاده از DLL برای ذخیره کردن فایل و عکس و استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 09:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •