نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

  1. #1

    Question مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    سلام. من یک برنامه نویس مبتدی هستم که تازه یادگیری با C++‎‎‎‎ رو شروع کردم. برای run کردن برنامه های تمرینیم از codeblocks استفاده می کنم. اما وقتی برنامم رو می نویسم، موقع run کردن با این خطا مواجه میشم:

    codeblocks.exe has stopped working

    چی کار کنم؟

    تو فایل ضمیمه از ارور شات گرفتم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mehdinjm : سه شنبه 04 آبان 1395 در 11:48 صبح دلیل: غلط املایی

  2. #2

    نقل قول: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    سلام
    آیا codeblocks ای را که دانلود کردید، همراه با کامپایلر بوده یا بدون کامپایلر بوده؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    نقل قول نوشته شده توسط علی بهمنی جلالی مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا codeblocks ای را که دانلود کردید، همراه با کامپایلر بوده یا بدون کامپایلر بوده؟
    والا من مبتدی ام. ولی از جایی که دانلود کردم زده بود همراه با کامپیلر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    سطح دسترسی چک کن، یا به قول عوام run as administrato کنش

  5. #5

    نقل قول: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    نقل قول نوشته شده توسط maarek مشاهده تاپیک
    سطح دسترسی چک کن، یا به قول عوام run as administrato کنش
    جواب نداد. میشه یه ide کم حجم و خوب پیشنهاد کنی؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    درود
    از ارینجا دانلود کن | 3 تا هست | https://sourceforge.net/projects/cod...p.exe/download
    وی-پی-ان لازمت میشه
    هیچ کاری خاصی تداره فقط نصب کن | خودش کامپایلر داره

    ببین:
    http://www.cyberprogrammers.net/2015...owsmac-os.html

    http://codecondo.com/top-10-ide-for-...r-programmers/

  7. #7

    نقل قول: مشکل در run کردن برنامه در codeblocks

    Try using some C++‎ ide

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در run کردن برنامه و باز شدن پنجره windowinstaller
    نوشته شده توسط zohre66 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1394, 19:20 عصر
  2. مشکل در Run کردن برنامه
    نوشته شده توسط MohammadAli202 در بخش Android Studio
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 11 فروردین 1393, 00:23 صبح
  3. سوال: مشکل در Run کردن برنامه
    نوشته شده توسط amir-new.programer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 تیر 1392, 14:05 عصر
  4. مشکل در run کردن برنامه
    نوشته شده توسط Amir_malas در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 آذر 1389, 11:54 صبح
  5. Error در هنگام run کردن برنامه
    نوشته شده توسط ali_reza_at در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •