نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: while loop توی این کد چطور کا میکنه؟

  1. #1

    while loop توی این کد چطور کا میکنه؟

    سلام
    من ندونستم دقیقا این سوالمو کجا بپرسم ولی مشکلم در مورد روش کار کردن این حلقه توی php هستش ...
    میخاستم بدونم اینجا حلقه از کجا میفهمه که بره سطر بعدیو توی دیتابیس برامون بیاره ..یکم گیج شدم بخاطر اینکه توی حالت عادی ما میومدیم داخل براکت ها بعد از echo یه مقداریو افزایش میدادیم که بره بعدی ...منظورم اینه که چطور این حلقه میچرخه ؟مثلا مینوشتیم n++ ولی موندم اینجا چطور میفهمه که بره سطر بعدیو بیاره ؟

    while($row =mysqli_fetch_assoc($result)){
    echo $row['name'].'<br>';
    }


  2. #2

    نقل قول: while loop توی این کد چطور کا میکنه؟

    از مقدار که بهش دادی دیگه

  3. #3

    نقل قول: while loop توی این کد چطور کا میکنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vahid1993 مشاهده تاپیک
    سلام
    من ندونستم دقیقا این سوالمو کجا بپرسم ولی مشکلم در مورد روش کار کردن این حلقه توی php هستش ...
    میخاستم بدونم اینجا حلقه از کجا میفهمه که بره سطر بعدیو توی دیتابیس برامون بیاره ..یکم گیج شدم بخاطر اینکه توی حالت عادی ما میومدیم داخل براکت ها بعد از echo یه مقداریو افزایش میدادیم که بره بعدی ...منظورم اینه که چطور این حلقه میچرخه ؟مثلا مینوشتیم n++ ولی موندم اینجا چطور میفهمه که بره سطر بعدیو بیاره ؟

    while($row =mysqli_fetch_assoc($result)){
    echo $row['name'].'<br>';
    }

    سلام،وقتبخیر،
    خیلی وقت هست این سوال پرسیده شده ولی در راستای اینکه اگر کسی سرچ کرد و به این صفحه رسید پاسخش رو دریافت کنه مختصر توضیح میدم ،
    در خط اول این کد اگر دقت کنید یک شرط در پرانتز و جلوی while قرار گرفته ،
    این بدین معناست : تا زمانی که مقداری از دیتابیس برگشت داده بشه خروجی چاپ میشه و بعد از اینکه آخرین مقدار چاپ بشه ، یکبار دیگه حلقه اجرا میشه و چون مقداری دریافت نمی کنه ، از حلقه خارج شده و به ادامه کد میره .

    با احترام،
    موفق باشید .

تاپیک های مشابه

  1. این کد چی کار میکنه؟
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 15:24 عصر
  2. این کد چی کار میکنه؟
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 05:16 صبح
  3. سوال: آدرس دهی لینک ها توی این سایت چطور انجام میشه؟
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 17:20 عصر
  4. آدرس دهی لینک ها توی این سایت چطور انجام میشه؟
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 11:43 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •