نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

  1. #1

    چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    سلام دوستان عزیز
    چطور میشه در وب بروزر سی شارپ وقتی یه صفحه ای رو باز میکنیم اگه یه متن خاصی که قبلا تعریف کردیم بود سریع روی یه دکمه کامند کلیک کنه
    مثلا در وب بروزر میرسیم به صفحه ای که توش نوشته : محصولی جهت نمایش وجود ندارد.
    به محض باز شدن این صفحه روی یه دکمه کامند کلیک کنه

  2. #2

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    دوستان ببخشید که اسپم میدم ولی ضروریه برای همین
    سایت و منبع خارجی هم پیدا نکردم که در این زمینه مطلبی داشته باشه

  3. #3

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    سلام
    شما باید داخل سورس تکست صفحه لغت به لغت جستجو کنی، وقتی به متن مورد نظر رسیدی هر عملی رو می تونی اجرا کنی.

  4. #4

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    نقل قول نوشته شده توسط pouria76 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما باید داخل سورس تکست صفحه لغت به لغت جستجو کنی، وقتی به متن مورد نظر رسیدی هر عملی رو می تونی اجرا کنی.
    کد صفحه اینه :
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
        <title>کد </title>
        <meta name="script" content="http://www.maker.ir" />
        <meta name="copyright" content="Ali Karimabadi - akarimabadi@gmail.com - http://www.maker.ir" />        
        <style>
            body{font-size:13px;color:#000000;font-family:tahoma;direction:rtl;text-align:right;background-color:#f9f9f9;}
        </style>
    </head>
    <body>
        
        <table>
            <tr><td><b> دریافت کد پست ثابت </b></td></tr>
            <tr><td><textarea style="width:550px;height:100px" dir="ltr" onfocus="this.select();">محصولی جهت نمایش وجود ندارد.</textarea></td></tr>        
            <tr><td><b>پیش نمایش</b></td></tr>                
            <tr><td>محصولی جهت نمایش وجود ندارد.</td></tr>                
        </table>    
    </body>
    </html>    
        
    برای این میشه؟

  5. #5

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    بله.
    شما باید یه حلقه تعریف کنی که کاراکتر به کاراکتر این متن رو برسی کنه و با تکست شما چک کنه.
    برای مثال:

    public int search(string text , string str)
    {
    string s1 = text;
    string s2 = str;
    int i;
    for (i = 0; i < s1.Length - s2.Length; i++)
    {
    if (s1.Substring(i, s2.Length) == s2)
    break;
    }
    return i;
    }

    به مقدار اول تابع فوق متن مورد نظر را بدید و مقدار دوم رو کلمه مورد نظر، اونوقت index شروع کلمه مورد نظرتون داخل تسکست رو برمیگردونه.
    نحوه فراخوانی:

    search(richTextBox1.Text,"پیش نمایش");
    یا
    MessageBox.Show(search(richTextBox1.Text,"پیش نمایش").ToString());

    خروجی با توجه به متن خودتون:

    849

  6. #6

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    ممنون دوست عزیز ولی من هیچی نفهمیدم از این
    من میخوام بدون تکست یه مقدار مشخصی بدم که از قبل معلومه و اینه :
    محصولی جهت نمایش وجود ندارد.

    حالا میخوام با باز شدن لینک در وب بروزر اگه این متن توش بود روی دکه کامند کلیک کنه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    سلام
    در کد html ، دکمه کامند رو نمیبینم

    بهتره ادرس صفحه رو بدین

  8. #8

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام
    در کد html ، دکمه کامند رو نمیبینم

    بهتره ادرس صفحه رو بدین
    دوست عزیز من نمیخوام که روی صفحه روی چیزی کلیک کنم
    میخوام وقتی در داخل صفحه اگخ متن : محصولی جهت نمایش وجود ندارد. وجود داشت روی فرم برنامه رویه یک دکمه کلیک کنید مثلا کامند باتن 1 کلیک کنه

  9. #9

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد


    string s1 = richTextBox1.Text;
    string s2 = "محصولی جهت نمایش وجود ندارد";
    int i;
    for (i = 0; i < s1.Length - s2.Length; i++)
    {
    if (s1.Substring(i, s2.Length) == s2)
    {
    button2.PerformClick();
    break;
    }
    }

    اینو امتحان کن.

  10. #10

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد


    using (var client = new WebClient { Encoding = Encoding.UTF8 })
    {
    var downloadString = client.DownloadString("YourURLHere");
    if(downloadString.Contains("محصولی جهت نمایش وجود ندارد"))
    {
    Button1.PerformClick();
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    ممنون دوستان

  12. #12

    نقل قول: چطور میشه در وب بروزر یک شرط انجام کار تعریف کرد

    کار نکردن متاسفانه
    هر دوتاش هم تست کردم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1395, 10:52 صبح
  2. سوال: چطور میشه در وب بروزر thread را کنسل کرد
    نوشته شده توسط sajadzare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 19:01 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 14:18 عصر
  4. سوال: چطور میشه در #c یک متن متحرک ایجاد کرد
    نوشته شده توسط احمد غلامی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 00:55 صبح
  5. چطور میشه در سی شارپ یک فایل dll ساخت؟
    نوشته شده توسط behrouz_n در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 07:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •