نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تعداد پیغام های رسیده بدون رفرش شدن صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    Tick نمایش تعداد پیغام های رسیده بدون رفرش شدن صفحه

    به نام یکتا هستی بخش مهربان
    با سلام
    حتما دوستان ورژن بتای میل در یاهو را دیده اید که وقتی مینیمایز میشه بدون اینکه صفحه رفرش بشه تعداد Mailهای جدیدی که میرسد را در titleصفحه نمایش میده و اینطوری کاربر میفهمه که mailجدیدی داره.میخواستم بدونم چطور اینکار رو انجام میدن؟کسی میدونه؟

  2. #2
    ساده ست!
    تابعی که باعث ارسال درخواست به سرور میشه رو با استفاده از متد "setInterval" در جایی همانند روال "onload" تگ "body" فراخوانی می کنن.
    خاصیت "title" شی "document" باعث تغییر عنوان صفحه میشه.
    نمونه کدی که در ذیل نوشتم راهنمای خوبیه. در یک فایل کپی و اجراش کن:

    <html>
    <head>

    <script language="javascript">
    var i = 0;
    function changeTitle()
    {
    document.title= i++;
    }
    </script>

    </head>
    <body onload="setInterval('changeTitle();',1000);">
    </body>
    </html>

    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    به نام خدا
    خیلی جالب بود.ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    به نام یکتا هستی بخش مهربان
    با سلام
    جناب آقای راد.درادامه همین مطلب یک سوال جزیی تر دارم.الان وقتی با ورژن بتای یاهو کارمیکنیم بدون اینکه صفحه رفرش بشه نامه هایی که تازه میرسند به شکل خودکار به صفحه اضافه میشه.این کار را چطور میکنند؟یعنی با استفاده از این تابع Intervalدر مدت زمانهای معین صفحه را رفرش میکنند یا دیتاگریدشان را Updateمی کنند؟خوب اگر اینطور است ،چطور در کد جاوا میتونم دیتا گرید یا tableرو updateکنم تا آخرین نامه های ارسالی بدون رفرش صفحه به شکل خودکار نمایش داده بشه؟
    بازهم از اینکه با دقت جواب سوالات ما رو میدید ممنونم

  5. #5
    در آخرین مقاله ی تاپیک "AJAX را بدون AJAX تجربه کنید" می تونی جوابت رو پیدا کنی.

    موفق!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •