نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال مقادیر برای پرداخت آنلاین

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    Exclamation ارسال مقادیر برای پرداخت آنلاین

    من وقتی‌ می‌خوام فرم به سمت بانک ارسال کنم یک سری آیتم هارو از من می‌خواد که انجام دادم اما مشخصات کاربر می‌خوام به صفحه که پرداخت کامل میشه بفرستم (Success)اما فرم من یه Html.beginform فرم که اکشن فرم به سمت بانک حالا من چطور مشخصات یوزر به اون صفحه (Success) بفرستم ....


    using (Html.BeginForm(null, null, FormMethod.Post, new { @name = "ePayment", @action = ConfigurationManager.AppSettings["urlSubmitPayment"] }))
    {
    <input type="hidden" name="UserName" id="UserName" value="">
    <input type="hidden" name="UserEmail" id="UserEmail" value="">
    <input type="hidden" name="UserContact" id="UserContact" value="">
    <input type="hidden" name="RefNo" id="RefNo" value="@ViewBag.RefNumber">


    <input type="hidden" name="PaymentId" id="PaymentId" value="20">
    <input type="hidden" name="Amount" id="Amount" value="1">
    <input type="hidden" name="ProdDesc" value="Tamay Shoes">
    <input type="hidden" name="Remark" value="">
    <input type="hidden" name="MerchantCode" value="@ConfigurationManager.AppSettings["Merchant"]">
    <input type="hidden" name="Lang" value="UTF-8">
    <input type="hidden" name="Currency" value="MYR" />
    <input type="hidden" name="Signature" value="@Sign">
    <input type="hidden" name="ResponseURL" value="@ConfigurationManager.AppSettings["urlReturn"]">
    <input type="hidden" name="BackendURL" value="@ConfigurationManager.AppSettings["BackendURL"]">
    <input type="submit" value="pay" />}


    یا این که قبل از پرداخت من مشخصات خریدم تو دسی‌بل ذخیره کنم و بد فرم من پست بشه برای پرداخت .....

    میشه کمک کنید ...

  2. #2

    نقل قول: ارسال مقادیر برای پرداخت آنلاین

    اطلاعات رو به یه اکشن دیگه پاس بدید ، داخل دیتابیس اون هایی که لازم دارید رو ذخیره کنید ، بعد داخل اکشن با return Redirect اطلاعات لازم رو به URL بانک بفرستید .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: ارسال مقادیر برای پرداخت آنلاین

    خوب بد از این کار من باید اطلاعات به این صورت به سمت بانک بفرستم




    string Link = "?RefNo=" + RefNumber + "?PaymentId" + PaymentId + "?Amount" + Amount + "?ProdDesc" + ProdDesc + "?MerchantCode" + MerchantCode + "?Currency" + Currency + "?Signature" + Signature + "?ResponseURL" + ResponseURL + "?BackendURL" + BackendURL + "?UserEmail" + email + "?UserContact" + contact ;

    return Redirect(ConfigurationManager.AppSettings["urlSubmitPayment"] + Link);



    این کار امنیت اطلاعات داره یعنی‌ اگه کسی‌ لینک دستکاری کنه یعنی‌ قیمت تغییر بعده .... آیا راه بهتری هست ؟

    من به این صورت عمل کردم اما این خطا داد ...

    کد HTML:
    The return page URL not existThe merchant code not supply or the merchant code not exist 
    
    Please make sure the Merchant Code send to Mobile88 is correct
    آخرین ویرایش به وسیله amir_arsalan_k2 : جمعه 07 آبان 1395 در 06:05 صبح

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: ارسال مقادیر برای پرداخت آنلاین

    کسی کمک نمیکنه .....

  5. #5

    نقل قول: ارسال مقادیر برای پرداخت آنلاین

    نقل قول نوشته شده توسط amir_arsalan_k2 مشاهده تاپیک
    خوب بد از این کار من باید اطلاعات به این صورت به سمت بانک بفرستم




    string Link = "?RefNo=" + RefNumber + "?PaymentId" + PaymentId + "?Amount" + Amount + "?ProdDesc" + ProdDesc + "?MerchantCode" + MerchantCode + "?Currency" + Currency + "?Signature" + Signature + "?ResponseURL" + ResponseURL + "?BackendURL" + BackendURL + "?UserEmail" + email + "?UserContact" + contact ;

    return Redirect(ConfigurationManager.AppSettings["urlSubmitPayment"] + Link);



    این کار امنیت اطلاعات داره یعنی‌ اگه کسی‌ لینک دستکاری کنه یعنی‌ قیمت تغییر بعده .... آیا راه بهتری هست ؟

    من به این صورت عمل کردم اما این خطا داد ...

    کد HTML:
    The return page URL not existThe merchant code not supply or the merchant code not exist 
    
    Please make sure the Merchant Code send to Mobile88 is correct
    o
    خب اون خطا داره میگه MerchantCode که دارید به URL پاس میدید اشتباه هستش .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک برای پرداخت انلاین و ارسال sms
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 19:30 عصر
  2. سوال: روند اتصال به سایت بانک برای پرداخت انلاین
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1390, 00:16 صبح
  3. سوال: مشکل کد من برای پرداخت آنلاین پارسیان
    نوشته شده توسط miladanimator در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 23:00 عصر
  4. سوال: IP اختصاصی برای پرداخت آنلاین لازمه ؟
    نوشته شده توسط hlikehamed در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 17:17 عصر
  5. سوال: یک سوال برای پرداخت آنلاین
    نوشته شده توسط aryaei2000 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •