نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با Split و Replace هستش خیلی خیلی نیازمه لطفا کمک کنید

  1. #1

    کار با Split و Replace هستش خیلی خیلی نیازمه لطفا کمک کنید

    سلام خسته نباشید

    من یه برنامه ساختم که تحت سرور نیمباز هستش. شاید بعضیاتون بشناسید

    یه سری کد توی سرور ردوبدل میشه که ما میتونیم براحتی ازشون استفاده های زیادی کنیم

    حالا این وسط من با یه مشکل مواجه شدم که کدهارو همراه با عملکرد و اشکالات براتون میزارم و هرکی بلده مشکلشو بهم بگه ممنونم


            


    "<body>k/"
    توی خط اول که این تگ وجود داره منظور اینه که میخوایم تا خوده

    k/
    هرچی از سرور دریافت کردیم رو حذف کنه و اما مهمترین جاش اینه که حالا

    "</body>"

    اینجا توی خط چهارم میخوایم تا قبل از این تگ هرچی که مقداره دریافتیمون هست رو برامون نگه داره و توی تکست باکس نشونش بده





    If InStr(getdata, "<body>k/") <> 0 Then
    Dim i As Integer


    getdata = Replace(getdata, "k/", "")


    kick = Split(getdata, "</body>")
    l1.Text = kick(i)


    End If











  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: کار با Split و Replace هستش خیلی خیلی نیازمه لطفا کمک کنید

    جناب ناراحت نشیدا
    ولی سر و ته سوالتون معلوم نیست چیه

    دقیقا چه کار می خواهی بکنید که به مشکل بر می خورید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: معرفی یک کتابخانه جی کوئری (خیلی مهم لطفا کمک کنید)
    نوشته شده توسط sun2rise در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 08:01 صبح
  2. مشکل با char* در mfc خیلی فوری لطفا کمک!!!!
    نوشته شده توسط BraveMind در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 10:25 صبح
  3. لطفا کمک کنید : کار با USB ?
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 14:20 عصر
  4. کار با پورت ها هم سریال هم موازی ، لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط dieloop در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 14:25 عصر
  5. خیلی مهم لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط alimalekiani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1382, 15:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •