نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سورس کد تابع

  1. #1

    سورس کد تابع

    سلام خسته نباشید
    ممنون میشم این کد رو برام بگین




    http://uploadkon.ir/fl/d/ODgwOTQ%3D

    روی لینک کلیک کنید فرمول رو اجرا میکنه ممنون

  2. #2

    نقل قول: سورس کد تابع

    نقل قول نوشته شده توسط kosarrahimi مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید
    ممنون میشم این کد رو برام بگین




    http://uploadkon.ir/fl/d/ODgwOTQ%3D

    روی لینک کلیک کنید فرمول رو اجرا میکنه ممنون
    سلام
    منظورتون چیه؟ میخواین این فرمول ها رو تبدیل به کد کنید؟

  3. #3

    نقل قول: سورس کد تابع

    نقل قول نوشته شده توسط mb1372 مشاهده تاپیک
    سلام
    منظورتون چیه؟ میخواین این فرمول ها رو تبدیل به کد کنید؟
    سلام..میخوام تو نرم افزار نمودارشو رسم کنم..ولی متاسفانه تاحالا بااین نزم افزار کار نکردم..هییییچی سر در نمیارم

  4. #4

    نقل قول: سورس کد تابع

    میخوام نمودارشو رسم کنم..ولی سر در نمیارم چجوریه

  5. #5

    نقل قول: سورس کد تابع

    نقل قول نوشته شده توسط kosarrahimi مشاهده تاپیک
    سلام..میخوام تو نرم افزار نمودارشو رسم کنم..ولی متاسفانه تاحالا بااین نزم افزار کار نکردم..هییییچی سر در نمیارم
    اگرچه آموزش ترسیم نمودارهای سه بعدی با توضیح بیشتر توی نت پیدا میشه ولی اینجا به طور خلاصه براتون توضیح دادم.

    برای رسم نمودار ابتدا باید بازه x و y رو تعیین کنید:
    x=-5:0.1:5;
    y=-5:0.1:5;

    بعد ترکیب های مختلفی رو که از این x و y به وجود میاد، توی زوج های مرتبی ذخیره کنید:
    [x y]=meshgrid(x,y);

    حالا معادله صفحات فضایی رو وارد کنید:
    z1=x.^2+y.^2+2.*x.*y;
    z2=(sin(x)+cos(x))./y.^2;

    و در نهایت رسمش کنید:

    surf(x,y,z1)
    figure
    surf(x,y,z2)

  6. #6

    نقل قول: سورس کد تابع

    نقل قول نوشته شده توسط mb1372 مشاهده تاپیک
    اگرچه آموزش ترسیم نمودارهای سه بعدی با توضیح بیشتر توی نت پیدا میشه ولی اینجا به طور خلاصه براتون توضیح دادم.

    برای رسم نمودار ابتدا باید بازه x و y رو تعیین کنید:
    x=-5:0.1:5;
    y=-5:0.1:5;

    بعد ترکیب های مختلفی رو که از این x و y به وجود میاد، توی زوج های مرتبی ذخیره کنید:
    [x y]=meshgrid(x,y);

    حالا معادله صفحات فضایی رو وارد کنید:
    z1=x.^2+y.^2+2.*x.*y;
    z2=(sin(x)+cos(x))./y.^2;

    و در نهایت رسمش کنید:

    surf(x,y,z1)
    figure
    surf(x,y,z2)

    مرسی از کمکتون..خیلی ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سورس کد تابع strcmp ,strcpy در زبان c
    نوشته شده توسط mhzarei76 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1394, 14:09 عصر
  2. سوال: اشکال در سورس کد تابع Ln
    نوشته شده توسط Sarah_AUT در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1394, 18:11 عصر
  3. سورس کد Blaster - اسمبلی و سی
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 01:12 صبح
  4. سورس کد منتشر شده دقیقا" محتوی کدام بخشهاست ؟
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 18:56 عصر
  5. سورس کد واقعی بود - Exploit ها منتشر میشوند !
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 26
    آخرین پست: جمعه 01 اسفند 1382, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •