نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشگل در پاس دادن Categoriy به PagedList

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    Exclamation مشگل در پاس دادن Categoriy به PagedList

    من بالای صفحه Category دارم که می‌خوام پیج لیست با Category درست عمل کنه اما وقتی‌ صفحه ۲ میزنم کّل محصولات دوباره میا‌‌‌ره ....

    tt-1.jpg


    کد های صفحه View


    foreach (var item in ViewBag.shoescat)
    {
    <a class="" href="@Url.Action("WomenShop", "Home", new { shoes = item.id })" style="padding:0 15px; font-weight:bold; text-transform: uppercase">@item.name</a>
    }
    foreach (var item in Model)
    {
    <img src="~/Uploads/PD/@item.pic_main" alt="" style="padding-top:200px">
    }
    <div class="col-md-12">
    <center>
    @Html.PagedListPager(Model, page => Url.Action("WomenShop", new { page, shoes = 0}))
    Page @(Model.PageCount < Model.PageNumber ? 0 : Model.PageNumber) of @Model.PageCount


    </center>
    </div>


    من می‌خواستم مقدار item.id در line 3 به shoes در pagedlist پاس بدم ... اما ....

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amir_arsalan_k2
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Kuala Lumpur, Malaysia
    پست
    43

    نقل قول: مشگل در پاس دادن Categoriy به PagedList

    کسی کمک نمی کنه ....

  3. #3

    نقل قول: مشگل در پاس دادن Categoriy به PagedList

    کد سمت سرورت مشکل داره

  4. #4

    نقل قول: مشگل در پاس دادن Categoriy به PagedList

    کد سمت ویو

    <nav>    <ul class="pagination">
    @if ((int)ViewBag.pageId > 1)
    {
    <li class="">
    <a aria-label="Previous" href="@Url.Action("Last", "Content", protocol: "http", routeValues: new { page = ViewBag.pageId-1 })"><span aria-hidden="true">«</span></a>
    </li>
    }
    else
    {
    <li class="">
    <a aria-label="Previous" href="#"><span aria-hidden="true">«</span></a>
    </li>
    }
    @for (int i = 1; i <= (ViewBag.pageCount + 1); i++)
    {
    <li class="@(((int)ViewBag.pageId==i)?"active":"")">
    <a href="@Url.Action("Last", "Content", new { page = i })">@(i)</a>
    </li>
    }
    @if ((int)ViewBag.pageId < (int)ViewBag.pageCount + 1)
    {
    <li class="">
    <a aria-label="Next" href="@Url.Action("Last", "Content", protocol: "http", routeValues: new { page = ViewBag.pageId+1 })"><span aria-hidden="true">»</span></a>
    </li>
    }
    else
    {
    <li class="">
    <a aria-label="Previous" href="#"><span aria-hidden="true">»</span></a>
    </li>
    }
    </ul>
    </nav>



    سمت سرور

            public ActionResult Last(int? page)        {
    const int pageItem = 2;
    int skip = ((page ?? 1) - 1) * pageItem;


    var lstResult = _contentService.Content_Last(pageItem, skip).ToList();
    int pagecount = (_contentService.Content_GetActiveCount() - 1) / pageItem;
    if (page > pagecount + 1)
    {


    //throw new HttpException("404");
    //تولید خطا دستی
    throw new HttpException(404, "HTTP/1.1 404 Not Found");




    }
    ViewBag.pageCount = pagecount;
    ViewBag.pageId = (page ?? 1);


    if (!lstResult.Any())
    {
    return View(new List<PartialViewContent>());
    }
    //انتخاب فیلدهای مورد نظر
    var Models = (from employee in lstResult
    select new PartialViewContent
    {
    Id = employee.Id,
    Caption = employee.Caption,
    Description = employee.Description,
    Body = employee.Body,
    Tags = employee.TagNamesSplite,
    ViewCount = employee.ViewCount,
    CommentCount = employee.CommentCount,
    Publishdatetime = employee.PublishedOn,
    Link1 =
    Url.Action(actionName: "Post",
    controllerName: "Content",
    protocol: "http",


    routeValues: new { id = employee.Id, name = employee.Caption }),
    }).ToList();


    return View(Models);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پاس دادن id به iframe
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 19:23 عصر
  2. مشکل در پاس دادن آرایه به یک تابع
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 20:40 عصر
  3. مشکل در پاس دادن پارامتر به دستورات خط فرمان
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 23:17 عصر
  4. مشگل در قرار دادن عکس به عنوان پشت زمینه desktop
    نوشته شده توسط razeghi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 19:10 عصر
  5. مشکل در پاس دادن آرایه به تابع
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 22:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •