نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

  1. #1

    نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    سلام من با این کد عکس رو در بانک ذخیره کردم


    <?php
    if(!isset($_FILES['upload_image']))
    {
    echo '<p>choose image</p>';
    }
    else
    {
    try {
    upload();

    echo '<p>success</p>';
    echo '<p>ok</p>';
    }
    catch(Exception $e)
    {
    echo '<h4>'.$e->getMessage().'</h4>';
    }
    }


    function upload(){


    if(is_uploaded_file($_FILES['upload_image']['tmp_name']) && getimagesize($_FILES['upload_image']['tmp_name']) != false)
    {



    $size = getimagesize($_FILES['upload_image']['tmp_name']);



    $type = $size['mime'];
    $imgfp = fopen($_FILES['upload_image']['tmp_name'], 'rb');
    $size = $size[3];
    $name = $_FILES['upload_image']['name'];
    $maxsize = 99999999;




    if($_FILES['upload_image']['size'] < $maxsize )
    {



    $dbh = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=bank", 'root', '');




    $dbh->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);




    $stmt = $dbh->prepare("INSERT INTO insert (image_type ,image, image_size, image_name) VALUES (? ,?, ?, ?)");




    $stmt->bindParam(1, $type);
    $stmt->bindParam(2, $imgfp, PDO::PARAM_LOB);
    $stmt->bindParam(3, $size);
    $stmt->bindParam(4, $name);




    $stmt->execute();
    }
    else
    {
    throw new Exception("error in hajm");
    }
    }
    else
    {
    throw new Exception("error in format !");
    }
    }
    ?>
    </div>
    حالا چطور باید با دادن ایدی عکس اون رو نمایش بدم با کد php مشکل دارم
    در ضمن میخوام هم توی مرورگر از سرور عکس رو بخونم هم توی برنامه اندرویدی
    خواهش می کنم کمکم کنید
    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار farhadhp
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز - ایران
    پست
    30

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    آدرس عکس رو در دیتابیس ذخیره کردی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    کلا ذخیره عکس به صورت binary توی فیلد blob توصیه نمیشه اصلا.
    شما عکس را روی دیسک ذخیره کن و اسمش را توی پایگاه داده (اسمش هم فقط به شرطی نیازه که فرمت های مختلف داشته باشی و زمان دانلود اسمش اهمیت داشته باشه وگرنه در زمان ذخیره عکس اصلا بهتره عکس را بدون پسوند ذخیره کنی به خاطر موضوعات امنیتی) برای دریافت روی مرورگر و اندروید هم یا باید آرس مستقیم بدی یا از طریق php و ب ا header ارسالش کنی به کاربر.

  4. #4

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    بله اول من عکس رو bolb ذخیره کردم اما لان که شما گفتین ادرس رو ذخیره کردم اینجوری

    		 if (!empty($_FILES["uploadedimage"]["name"])) {





    $file_name=$_FILES["uploadedimage"]["name"];


    $temp_name=$_FILES["uploadedimage"]["tmp_name"];


    $imgtype=$_FILES["uploadedimage"]["type"];


    $ext= GetImageExtension($imgtype);


    $imagename=date("d-m-Y")."-".time().$ext;


    $target_path = "images/".$imagename;








    if(move_uploaded_file($temp_name, $target_path)) {





    $query_upload="INSERT into insertimage (image_path,image_name) VALUES('".$target_path."','".date("Y-m-d")."')";


    mysql_query($query_upload) or die("error in $query_upload == ----> ".mysql_error());





    }else{





    exit("Error While uploading image on the server");


    }





    }

    // Read the row we want to pull out of the database.


    حالا مشکلم نمایش عکس با دادن id در اندروید و مرورگر هست
    خواهش می کنم کمک کنید

  5. #5

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    کسی
    نیست
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    سلام

    برای اینکار قبل از هر چیز برای همه تصاویر یک دایرکتوری ثابت در نظر بگیرید, توی این مثال من برای شما دایرکتوری رو " images/avatav " در نظر میگیرم

    قبل از هر چیز شما باید موقع آپلود تصاویر اسم اونها رو تغییر بدید که همه تصاویر یک جور فراخانی بشن

    توی این مثال من یک دیتابیس با اسم user_avatar با 2 فیلد توضیح میدم ( فیلد اول ID و فیلد دوم عکس )

    برای آپلود و تغییر نام عکس از این کد استفاده کنید : http://pastecode.ir/?p=762 ( کد sql ساخت دیتابیس رو بصورت کامنت شده در header این فایل قرار دادم که بتونید دیتابیس رو بسازید )

    برای فراخوانی هم به این شکل میتونید عکس رو با ID اون فراخوانی کنید و نمایش بدید : http://pastecode.ir/?p=763

    توی کد دوم جلوی متغیر $image_id باید شناسه عکس رو بزنید

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1395
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    36

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql


  8. #8

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    نقل قول نوشته شده توسط lizard.tiny مشاهده تاپیک
    سلام

    برای اینکار قبل از هر چیز برای همه تصاویر یک دایرکتوری ثابت در نظر بگیرید, توی این مثال من برای شما دایرکتوری رو " images/avatav " در نظر میگیرم

    قبل از هر چیز شما باید موقع آپلود تصاویر اسم اونها رو تغییر بدید که همه تصاویر یک جور فراخانی بشن

    توی این مثال من یک دیتابیس با اسم user_avatar با 2 فیلد توضیح میدم ( فیلد اول ID و فیلد دوم عکس )

    برای آپلود و تغییر نام عکس از این کد استفاده کنید : http://pastecode.ir/?p=762 ( کد sql ساخت دیتابیس رو بصورت کامنت شده در header این فایل قرار دادم که بتونید دیتابیس رو بسازید )

    برای فراخوانی هم به این شکل میتونید عکس رو با ID اون فراخوانی کنید و نمایش بدید : http://pastecode.ir/?p=763

    توی کد دوم جلوی متغیر $image_id باید شناسه عکس رو بزنید


    سلام ممنونم ازتون و وقتی که لطف کردین و گذاشتین
    فقط
    من کدتون رو انجام دادم برا اپلود درست شد
    فقط این روش دریافت عکس امن هست؟
    برا دریافت ایمیج چکار کنم که توی فایل
    getimage
    بتونم با وارد کردن نام کاربری توی مرورگر تمام اطلاعاتش رو ازجدول بگیرم بصورت مرتب مثلا عکس بالا کوچیک باشه و بعد در سطر بعد نام و نام خانوادگیش باشه
    و یا برا اندروید چطور عکس رو هم نشون بدم من از این کد در اندروید برا دریافت اطلاعات و نمایش استفاده می کنم اما عکس نمیاد و برنامه بسته میشه
    $result = mysql_query("SELECT * FROM product WHERE password = $password");

    if (!empty($result)) {
    // check for empty result
    if (mysql_num_rows($result) > 0) {

    $result = mysql_fetch_array($result);

    $product = array();
    $product["password"] = $result["password"];
    $product["name"] = $result["name"];
    $product["famil"] = $result["famil"];

    $product["image_path"] = $result["image_path"];
    // success
    $response["success"] = 1;

    // user node
    $response["product"] = array();

    array_push($response["product"], $product);

    // echoing JSON response
    echo json_encode($response);
    }
    میدونم وقت ندارید و سوالام زیاد شده
    ببخشید
    میشه خواهش کنم راهنمایی کنید
    مرسی

  9. #9

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    کسی نیست؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    نقل قول نوشته شده توسط mani2000 مشاهده تاپیک
    کسی نیست؟؟؟
    درود

    این فقط یک کد هست, امن بودنش به نوع پیاده سازی و کدنویسی شما داره

    کافیه برای اینکار یک API خیلی ساده بص.رن REST ایجاد کنید

    نام کاربری رو POST کنید سمت فایل API و با استفاده از اون توی دیتابیس اطلاعاتی که میخوایید رو بگیرید

    پیشنهاد میکنم برای حرفه ای تر شدن کار خروجی رو بصورت JSON در بیارید

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    با برنامه نویسی اندروید اشنایی ندارم
    ولی این کدایی که نوشتید سمت سرور و ادرس مسیر ذخیره عکس به صورت json بر میگردونه
    شما میتونی این ارایه رو بگیر و حالا به هر روشی که خودت میدونی نمایشش بدی
    اگه با کدای html واسه مرورگر نمایش بدی کافیه یه تگ image بزنی و خاصیت src برابر این مسیر برگشت داده شده از json قرار بدی

  12. #12

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    سلام
    ممنونم ازتون الان متوجه نشدم یعنی دقیقا چکارکنم؟

    و الان اومدم این کد رو نوشتم برا نمایش عکس
    if (isset($_GET["password"])) {
    $password = $_GET['password'];

    // get a product from products table
    $result = mysql_query("SELECT * FROM product WHERE password = $password");

    if (!empty($result)) {
    // check for empty result
    if (mysql_num_rows($result) > 0) {

    $result = mysql_fetch_array($result);

    $product = array();
    $product["password"] = $result["password"];
    $product["name"] = $result["name"];
    $product["famil"] = $result["famil"];
    $product["image_path"] = $result["image_path"];
    // success
    $response["success"] = 1;

    // user node
    $response["product"] = array();

    array_push($response["product"], $product);

    // echoing JSON response
    echo json_encode($response);
    } else {
    // no product found
    $response["success"] = 0;
    $response["message"] = "No product found";

    // echo no users JSON
    echo json_encode($response);
    }
    } else {
    // no product found
    $response["success"] = 0;
    $response["message"] = "No product found";

    // echo no users JSON
    echo json_encode($response);
    }
    } else {
    // required field is missing
    $response["success"] = 0;
    $response["message"] = "Required field(s) is missing";

    // echoing JSON response
    echo json_encode($response);
    }

    اینو الان داد بهم توی مرورگر
    {"image_id":12,"url":"http:\/\/localhost\/save.php\/images\/03-13-2016-1478155433.jpg"}images/03-13-2016-1478155433.jpg
    و توی اندروید اینو نوشتم
    private final String imageURL = "http://10.0.2.2/save.php
    imageView = (ImageView) findViewById(R.id.imageViewShow);


    private void getImage() {
    String id = editTextId.getText().toString().trim();
    class GetImage extends AsyncTask<String,Void,Bitmap>{


    ImageView bmImage;
    ProgressDialog loading;

    public GetImage(ImageView bmImage) {
    this.bmImage = bmImage;
    }

    @Override
    protected void onPostExecute(Bitmap bitmap) {
    super.onPostExecute(bitmap);
    loading.dismiss();
    bmImage.setImageBitmap(bitmap);
    }

    @Override
    protected void onPreExecute() {
    super.onPreExecute();
    loading = ProgressDialog.show(ViewImage.this,"Downloading Image","Please wait...",true,true);
    }

    @Override
    protected Bitmap doInBackground(String... strings) {
    //image filde dovome dar table ast
    String url = imageURL+ strings[3];
    Bitmap mIcon = null;
    try {
    InputStream in = new java.net.URL(url).openStream();
    mIcon = BitmapFactory.decodeStream(in);
    } catch (Exception e) {
    Log.e("Error", e.getMessage());
    }
    return mIcon;
    }
    }

    GetImage gi = new GetImage(imageView);
    gi.execute(id);
    }

    و بعد اینو نوشتم


    int success = 0;
    try {
    success = json.getInt(TAG_SUCCESS);
    } catch (JSONException e3) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e3.printStackTrace();
    }
    if (success == 1) {
    // successfully received product details
    JSONArray productObj = null;
    try {
    productObj = json.getJSONArray(TAG_PRODUCT);
    } catch (JSONException e2) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e2.printStackTrace();
    } // JSON
    // Array

    // get first product object from JSON Array
    JSONObject product = null;
    try {
    product = productObj.getJSONObject(0);
    } catch (JSONException e1) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e1.printStackTrace();
    }
    TextView txtName = (TextView) findViewById(R.id.textView1);
    TextView txtfamil = (TextView) findViewById(R.id.textView2);

    // display product data in EditText
    try {
    txtName.setText("نام"+product.getString(TAG_NAM E));
    } catch (JSONException e) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    }
    try {
    txtfamil.setText("فامیل"+product.getString(TA G_Famil));
    } catch (JSONException e) {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    }

    getImage();

    برنامه بسته شد
    خواهش میکنم راهنمایی کنید اگه ممکنه....
    مرسی...

  13. #13

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    کسی نمیدونه؟؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: نحوه نمایش عکس از بانک mysql

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نمایش عکس از دیتا بیس توی FastReport
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 13:42 عصر
  2. سوال: نمایش عکس از بانک Sql
    نوشته شده توسط mf_engineer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 00:20 صبح
  3. نحوه نمایش عکس از استریم؟
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1385, 15:26 عصر
  4. نحوه فراخوانی عکس از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط sheidacity در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 15:03 عصر
  5. نمایش عکس از بانک اکسس
    نوشته شده توسط mianaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 08:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •