نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در web api

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    153

    مشکل در web api

    سلام دوستان من یک پروژه web api دارم که توی اون همه چیز اوکیه غیر از اون قسمتی که کاربرم رو باید بفرستم به درگاه بانکی

    تو این پروژه برای شناسایی کاربر از bearer token استفاده کردم که خیلی ساده توی api controller ها کاربر جاری رو تشخیص میدم

    اما مشکل اینجاست که توی controller معمولی نمیتونم کاربر رو شناسایی کنم و همیشه
    HttpContext.User.Identity.GetUserId();

    خالی بر میگرده

    آیا راهی هست که من از همون web api کاربرم رو به درگاه بانک منتقل کنم یا اگر نیست چطور تو controller کاربر رو شناسایی کنم؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در web api

    با استفاده از User.Identity.Name و RequestContext.Principal.Identity.GetUserId میشه اطلاعات یک کاربر رو گرفت .

    در اینجا روش های دیگه ای برای پیدا کردن کاربر جاری گفته شده که اگر روش های بالا جواب نداد میتونید ازشون استفاده کنید : http://stackoverflow.com/questions/2...ing-the-userid

  3. #3

    نقل قول: مشکل در web api

    اگه قراره نیست از Api به صورت یک وب سرویس بیرونی استفاده کنید نیازی به Token ندارید. Authorize در WebApi مشابه MVC عمل میکنه و از کوکی اطلاعات رو میخونه. وقتی به توکن نیاز دارید که سایت دیگر یا نرم افزار جدا از نرم افزار اصلی نیاز به دریافت اطلاعات از سایت شما داره. چون دیگه به کوکی های مرورگر دسترسی نداره باید توکن بگیره.

    در این صورت بهتره پروژه ی WebApi رو از پروژه ی وب اصلی جدا کنید و برای اون تنظیم کنید که از Token استفاده کنه(همین تنظیمات رو به اون پروژه ببرید) و برای پروژه ی اصلی از Cookie Authorization استفاده کنید(که حالت پیشفرض پروژه هست)

    اگه میخواهید مشکل رو به همین صورت که هست حل کنید باید توکن رو به همراه هدر هر رکوست به سرور بفرستید یا چون تشخیص هویت کاربر از طریق خودن توکن از هدر بدست میاد و نه از کوکی.

    در کل روش کوکی برای پروژههای وب خیلی بهتر است. سرعت و امنیتی بیشتری هم داره. ضمن اینکه مدیریت Api وقتی در یک پروژه ی جدا باشه ساده تره.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در web.config
    نوشته شده توسط a_true_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1387, 21:03 عصر
  2. مشکل در web.config
    نوشته شده توسط a_true_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 21:12 عصر
  3. مشکل در web server یا ...
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1385, 15:21 عصر
  4. مشکل در web.config
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 08:06 صبح
  5. مشکل در WEB.CONFIG
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 بهمن 1382, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •