نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مخفی کردن فرم1 به محض لود شدن

  1. #1

    مخفی کردن فرم1 به محض لود شدن

    سلام خسته نباشید چرا وقتی دستور مخفی شدن به فرمم هنگام لود شدن رو میدم کد رو اجرا نمیکنه؟ (کد زیر)


    Me.Hide()


    کلا میخوام موقع لود شدن درجا فرم مخفی بشه ممنون میشم اگه بگین مشکل کجاست

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: مخفی کردن فرم1 به محض لود شدن

    نقل قول نوشته شده توسط ir-security مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید چرا وقتی دستور مخفی شدن به فرمم هنگام لود شدن رو میدم کد رو اجرا نمیکنه؟ (کد زیر)


    Me.Hide()


    کلا میخوام موقع لود شدن درجا فرم مخفی بشه ممنون میشم اگه بگین مشکل کجاست
    سلام دوست عزیز

    شما اول بفرما که: فرم1 .. Startup Form هست یا نه ؟

    اگه جواب شما "نه" باشه با کد زیر فرم1 خودبخود بصورت Hide بارگذاری میشه
    Dim frm As New Form1


    یه مثال:

    بر فرض اینکه متغیرهایی به شکل زیر رو بصورت Public در کلاس اصلی Form1 تعریف کردیم:
    Public Class Form1

    Public Var1 As Integer
    Public Var2 As String
    '
    '
    Private isDataSaved As Boolean

    Private Sub Form1_FormClosing(sender As Object, e As System.Windows.Forms.FormClosingEventArgs) Handles Me.FormClosing
    If isDataSaved = False Then
    e.Cancel = True ' از بستن فرم جلوگیری می‌کنه
    MessageBox.Show("Data not Saved !")
    End If
    End Sub
    '
    '
    '


    حال میخواهیم از Form2 .. متغیرهای Form1 را مقدار دهی کنیم ...
            Dim frm As New Form1
    frm.Var1 = 100
    frm.Var2 = "ABC"

    frm.Hide() ' نیاز نیست که حتما این کد را بنویسیم
    '
    '
    '
    frm.Show()
    '
    ' OR
    '
    frm.ShowDialog()
    '
    '
    '
    frm.Dispose()


    اگه مشکلی هست .. من در خدمتم ...

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. به محض لود شدن android برنامه نوشته شده بالا بیایید
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 دی 1393, 10:00 صبح
  2. به محض باز شدن پوشه فایلی کپی بشه !
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 11:16 صبح
  3. فوکوس برروی اجزا به محض لود صفحه
    نوشته شده توسط pooyesh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1384, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •