نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور عجیب در تعیین فونت پیشفرض

  1. #1

    ارور عجیب در تعیین فونت پیشفرض

    سلام دوستان
    چند روزیه این مشکل عجیب روی اعصابمه . قبلا با همین کد های نرم افزار نوشتم و هیچ مشکلی هم نداشتم البته روی اکلیپس .
    جدیدا دارم با آندروید ستودیو کار می کنم . تا همین چند روز پیش با آندروید ستودیو هم این کد ها مشکلی نداشتن و نرم افزارم کار می کرد .
    اما الان به محض باز کردن صفحاتی از نرم افزارم که تکست ویو دارن fc میده .
    این کدیه که توی کلاس هام استفاده کردم
    کد HTML:
    public class Anten extends AppCompatActivity {
    
        SharedPreferences sh;
        int size;// siz
        String font;
    
        Typeface my_font;
    
        @Override
        protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
            super.onCreate(savedInstanceState);
            setContentView(R.layout.anten);
    
            sh = getSharedPreferences("setting", 0);
            size = sh.getInt("size?", 20);// pishfarz 20
            font = sh.getString("font?", "Byekan");// pshfarz fonte Byekan.ttf
            my_font = Typeface.createFromAsset(getAssets(), font+".ttf");
    
            TextView textView = (TextView) findViewById(R.id.textView2);
            textView.setTypeface(my_font);
            textView.setTextSize(size);
            Log.e("LOG","size"+size);
    
        }

    و این هم اروریه که موقع اجرای اون می گیرم .
    ممنون میشم کمکم کنین دوستان .



    E/Minikin: addFontFromAsset failed to create font Byekan.ttf
    D/AndroidRuntime: Shutting down VM
    E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
    Process: aram0630.industrial.group.jiawaz, PID: 14371
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{aram0630.industrial.group.jiawaz/aram0630.industrial.group.jiawaz.History}: java.lang.RuntimeException: Font asset not found Byekan.ttf
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:3160)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:3275)
    at android.app.ActivityThread.access$1000(ActivityThr ead.java:218)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1744)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:145)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:7007)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:1404)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:1199)
    Caused by: java.lang.RuntimeException: Font asset not found Byekan.ttf
    at android.graphics.Typeface.createFromAsset(Typeface .java:274)
    at aram0630.industrial.group.jiawaz.History.onCreate( History.java:31)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:6 609)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1134)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:3113)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:3275)
    at android.app.ActivityThread.access$1000(ActivityThr ead.java:218)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1744)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:145)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:7007)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:372)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:1404)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:1199)

  2. #2

    نقل قول: ارور عجیب در تعیین فونت پیشفرض

    ایراد از خود فونت ها بود . عوضشون کردم مشکلم حل شد .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک ارور عجیب در vs
    نوشته شده توسط samsami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 13:04 عصر
  2. سوال: فوري::::ارور عجيب در هنگام اينسرت داده به ديتابيس
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 بهمن 1388, 07:33 صبح
  3. سوال: ارور عجیب در فایل exe!!!
    نوشته شده توسط ab1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 18:26 عصر
  4. سوال: 2 ارور عجيب در زمان اتصال به بانك
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 15:43 عصر
  5. سوال: ارور عجیب در اینکلود کردن مت دات ایچ
    نوشته شده توسط amirali_asp_net در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •