نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol خطا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol خطا

    An exception of type 'System.ServiceModel.CommunicationException' occurred in System.ServiceModel.Internals.dll but was not handled in user code

    Additional information: An error occurred while receiving the HTTP response to . This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol. This could also be due to an HTTP request context being aborted by the server (possibly due to the service shutting down). See server logs for more details.
    کسی علت اصلی این خطا رو میدونه واسه چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: This could be due to the service endpoint binding not using the HTTP protocol خطا

    علتش این بود که ترید من داخلش پیمنت لیست بود

    و مجدد هر پیمنت کامل ترید رو داشت و چون هون ترید کامل باز پیمنت ها رو داشت باعث ایجاد یک لوپ بی نهایت در داخل کلاس های پدر و فرزندی میشود در زمان پس دادن داده ها به کلاینت این خطا رو میده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 07:23 صبح
  2. No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:8080
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 21:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 00:22 صبح
  4. سوال: خطای No connection could be made because the target machine actively refused it
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 10:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •