نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کوئری گرفتن در اکسس با چند شرط Where نامعین

  1. #1

    کوئری گرفتن در اکسس با چند شرط Where نامعین

    با سلام دوستان
    من می خوام از طرف برنامه چند مقدار که ممکنه خالی باشه یا داری مقدار به اکسس بفرستم
    و اگه اون مقدار خالی نبود با شرط Where برام فیلتر کنه این کوئری رو داخل خود اکسس چه طوری بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: کوئری گرفتن در اکسس با چند شرط Where نامعین

    منظورتون از برنامه windows app هست دیگه؟ مثلا با vb.net؟

    یک راه اینه که یک لیست استرینگ تعریف و هر شرط رو بعنوان یکی از آیتم های لیست بهش اضافه کنین.
    در پایان هم لیست رو به آرایه تبدیل و آرایه رو با عبارت " and " تبدیل به یک استرینگ کنین: join
    و این استرینگ رو کلا بعنوان شرط where به کار ببرین.

  3. #3

    نقل قول: کوئری گرفتن در اکسس با چند شرط Where نامعین

    سلام
    بله از C#‎ استفاده می کنم
    همین کار رو کرده بودم
    ولی می خواستم در صورت امکان از خود اکسس استفاده کنم
    به هر حال ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,057

    نقل قول: کوئری گرفتن در اکسس با چند شرط Where نامعین

    در واقع شما میتونین در اکسس کوئری بنویسین که پارامترهاش بنوعی شبیه سازی حالت optional باشه ولی بنظر خودم یکی اینکه نگهداری برنامه یک مقداری سختتر هست و دیگه اینکه اینجور نیست که لزوما در اپلیکیشن کد کمتری نیاز باشه.
    غیر از این داستان پرفورمنس هم هست که البته نمیتونم در این مورد نظر بدم.

    PARAMETERS P1 LONG , P2 SHORT , ... ;
    SELECT * FROM TblName
    WHERE (Fld1>P1 OR P1 IS NULL) AND (Fld2=P2 OR P2 IS NULL) AND (...)

تاپیک های مشابه

  1. يك كوئري با چند شرط در يك فليد
    نوشته شده توسط mohamad goodarzi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1393, 08:31 صبح
  2. کوئری گرفتن از یک رابطه چند به چند
    نوشته شده توسط vahidqara در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 16:57 عصر
  3. سوال: كوئري ها در اكسس 2007
    نوشته شده توسط abbassamiezade در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 07:36 صبح
  4. سوال: بررسی شرط در دستور کوئری SQL در اکسس
    نوشته شده توسط microprolog-p96s در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 23:49 عصر
  5. سوال: معادل كوئري ابديت در اكسس پروجكت
    نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1387, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •