نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با کتابخانه volley

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    مشکل با کتابخانه volley

    سلام

    با کتابخانه VOLLEY دو مقدار رو به سرور ارسال میکنم . حالا اگر این 2 مقدار انگلیسی باشن انجام میشه ولی فارسی ارور میده

    چه تغییراتی تو کد بدم که درست بشه ؟؟؟


    RequestQueue MyRequestQueue = Volley.newRequestQueue(Send_Data.this);


    String url ="http://xxxxxxxxxxxxxxx/sample.php";

    StringRequest MyStringRequest = new StringRequest(Request.Method.POST, url, new Response.Listener<String>() {
    @Override
    public void onResponse(String response) {
    //This code is executed if the server responds, whether or not the response contains data.
    //The String 'response' contains the server's response.
    Log.i("VOLLEY", response);


    }
    }, new Response.ErrorListener() { //Create an error listener to handle errors appropriately.
    @Override
    public void onErrorResponse(VolleyError error) {
    //This code is executed if there is an error.
    //
    Log.i("VOLLEY", error.toString());


    }
    }) {
    protected Map<String, String> getParams() {
    Map<String, String> MyData = new HashMap<String, String>();
    MyData.put("NAME","xxxxx"); //Add the data you'd like to send to the server.
    MyData.put("FNAME","test"); //Add the data you'd like to send to the server.
    return MyData;
    }
    };

    MyRequestQueue.add(MyStringRequest);

  2. #2

    نقل قول: مشکل با کتابخانه volley

    سلام
    ارور فورس کلوزه؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: مشکل با کتابخانه volley

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    سلام
    ارور فورس کلوزه؟؟
    نه . چیزی ارسال نمیکنه . و تو لاگی که میگیرم ازش ارور میده

  4. #4

    نقل قول: مشکل با کتابخانه volley

    خطای سمت سروره
    کدای API مربوطه رو درست ننوشتی
    یعنی بخش فارسی شو فعال نکردی
    CHARACTER SET رو به utf8 ست کن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با کتابخانه d3
    نوشته شده توسط hercool در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 13:54 عصر
  2. مشکل با کتابخانه string
    نوشته شده توسط A.iman در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 20:22 عصر
  3. مشکل با کتابخانه C++‎
    نوشته شده توسط steven در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 15:05 عصر
  4. مشکل با کتابخانه ها
    نوشته شده توسط fafa_na در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 15:30 عصر
  5. سوال: مشکل با کتابخانه GD (کمک فوری)
    نوشته شده توسط billgivz در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •