نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

  1. #1

    عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    سلام خدمت همگی
    من هرکار می کنم برنامم روی جنی موشن نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید...

    جنی موشن رو از قبل نصب کرده بودم و اون رو به اندروید استدیو اتصال دادم و اندروید استدیو رو restart کردم
    بعد روی آیکن جنی موشن در اندروید استدیو کلیک کردم و دیوایسی که دانلود کرده بودم رو انتخاب کردم ،موقع اجرا شدن جنی موشن
    دو تا پیغام اومد ، یکی پیغام قدیمی بودن و درواقع match نبودن جنی موشن با virtual device و یکی هم غیر فعال بودن VT در بایوس.
    از طریق پیغام اول جنی موشن جدید رو دانلود کردم و موقع اجرا کردن اون در اندروید استدیو دیگه هیچ کدوم از پیغام های قبلی رو نداد ولی اپلیکشنم رو نمایش نمیده در جنی موشن
    ضمنا وقتی روی ایکن چنی موشن کلیک می کنم بعد از این که از لیست دستگاه ها دستگاهم رو انتخاب می کنم و جنی موشن کاملا اجر می شه ، دکمه Run رو می زنم ولی چیزی نشون نمیده
    راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    سلام . برید تو بایوس سیستم و virtualization ؤو فعال کنید و دوباره تست کنید.

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaricky مشاهده تاپیک
    سلام . برید تو بایوس سیستم و virtualization ؤو فعال کنید و دوباره تست کنید.
    آخه بعد از این که جنی موشن آپدیت شد دیگه پیغام virtualization technology not enabled in bios رو نمیده بااین حساب بازم لازمه فعال بشه؟

    واین که من وقتی لپ تاپم رو restart می کنم قبل از بالا اومد و تالحضه بالا اومدن سیستم مدام کلیدهای مختلف رو امتحان می کنم(delete/F1/F2/F12) ولی وارد بایوس نمیشه
    و وارد صفحه ی همیشگی ای میشه که باید سیستم عاملم رو انتخاب کنم

    مدل مادربردمم اینه: VPCEA3FFX

    چطوری وارد بایوس بشم با چه دکمه ای؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    دقیق نمیشه گفت دلیلشو . یک نگاهی به این لینک بندازید https://sony-paa-pa-en-web--paa.cust...-computer-bios.

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaricky مشاهده تاپیک
    دقیق نمیشه گفت دلیلشو . یک نگاهی به این لینک بندازید https://sony-paa-pa-en-web--paa.cust...-computer-bios.
    خیلی ممنون، طبق مراحلش پیش رفتم ولی صفحه ای که طبق دستور باید بیاد برای من نمیاد!
    لپ تاپ رو خاموش کردم و وقتی assets رو نگه میدارم
    به جای صفحه سیاهی که توی اون پیج نشون داده یه صفحه میاد که این 3مورد رو توش نوشته:
    Start recovery wizard
    Tools
    Exit
    راهنمایی کنید ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    یک تصویر از اون محیط بزارید .
    میتونید شبیه ساز خود اندروید رو باز کنید یا نه ؟

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    20161104_225455.jpg
    وقتی assist رو نگه می دارم این صفحه میاد!

    شبیه ساز خود اندرویدم باز نمیشه اونجام همین پیام فعال کردن virtualization رو میده

  8. #8

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    توی همه قسمتهاشم رفتم جایی برای رفتن به بایوس نداشت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    شما اول دکمه F2 رو نگه دارید و بعد دکمه پاور رو بزنید و دکمه F2 رو تا اومدن صفحه بایوس رها نکنید.
    اگه نشد این لینک ها رو ببینید :
    https://www.quora.com/How-can-I-ente...ny-Vaio-laptop
    https://community.sony.com/t5/VAIO-U...ive/td-p/60063
    احتمال زیاد یکی از روش ها بالاخره جواب میده.

  10. #10

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaricky مشاهده تاپیک
    شما اول دکمه F2 رو نگه دارید و بعد دکمه پاور رو بزنید و دکمه F2 رو تا اومدن صفحه بایوس رها نکنید.
    اگه نشد این لینک ها رو ببینید :
    https://www.quora.com/How-can-I-ente...ny-Vaio-laptop
    https://community.sony.com/t5/VAIO-U...ive/td-p/60063
    احتمال زیاد یکی از روش ها بالاخره جواب میده.
    واقعا ممنون، F2 رو نگه داشتم درست شد وارد بایوس شدم...
    شبیه ساز خود اندروید استدویو هم اجرا شد، ولی برناممو توش نشون نمیده
    همچنین توی جنی موشن هم نشون نمیده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    بسیار خوب .
    احتمال زیاد ربطی به جنی موشن نداره عدم اجرای برنامه .
    برنامه خطا نداره ؟
    logcat رو بررسی بکنید ببینید پیامی نمیده .

  12. #12

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    الان توی شبیه ساز اندروید استدیو برنامم اومد
    برنامه خطا نداره ولی موقع اجرا این پیغام رو داد : Unfortunately, Android keyboard(AOSP) has stopped
    یعنی به خاطر اینه که توی جنی موشن نشون نمیده؟

    برنامه رو تازه شروع کردم هنوز چیزی ننوشتم:
    دوتا فایل ایکس ام ال و دوتا کلاس هست، کلاس اول که MainActivity هست و یک باتن داره کلاس دومم خالیه فقط اسم کلاسه.هردو از Activity ارث بری شدند

  13. #13

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    این پیغام های برنامه موقع اجرا:

    Untitled2.png

    Untitled1.png

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    شما با استفاده از ویزارد خود اندروید استودیو یک پروژه جدید ایجاد کنید و بدون اینکه کدشو تغییر بدید اجرا کنید ببینید اجرا میشه یا نه

  15. #15

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    آره بدون هیچ مشکلی اجرا شد هم در جنی موشن و هم در شبیه ساز اندروید استودیو!

    myapp.png
    بعد از اون برنامه خودمم توی جنی موشن نشون داد ولی نمیدونم چرا پیغام Unfortunately میده و بازش نمی کنه؛ درحالی که هنوز کدی نداره...
    آخرین ویرایش به وسیله raha.scientific : یک شنبه 16 آبان 1395 در 23:46 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    دلیلش اینه که برنامه تون خطا داره .

  17. #17

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    اگر بخوام توی گوشی اجرا کنم به جای شبیه ساز ،فایل apk ی برنامه م رو از کجا باید پیدا کنم هرچی سرچ کردم توی سایت ها نبود و خروجی گرفتن نهایی رو گفته بود فقط
    توی اکلیپس فایل اجرایی توی پوشه bin بود ولی این جا bin نداره

  18. #18

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaricky مشاهده تاپیک
    دلیلش اینه که برنامه تون خطا داره .
    آخه کدی نداره غیر از متدonCreate !
    public class MainActivity extends AppCompatActivity{

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    }

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    <Project Folder>\app\build\outputs\apk

  20. #20

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    ممنون، توی موبایل هم ارور داد، فکرکنم مشکل مربوط میشه به موقع ساخت پروژه .من چطوری می تونم API ای که برای اجرای پروژه روی دستگاه ها
    انتخاب کرده بودم رو تغییر بدم ؟ (اصلا میشه تغییر داد؟)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: عدم نمایش اپلیکیشن در جنی موشن در اندروید استودیو

    از فایل build.gradle داخل قولدر app.
    برای سوالات دیگه تاپیک مجزا باز کنید.

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش آیکون در اکشن بار اپلیکیشن
    نوشته شده توسط ali_72 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1394, 11:34 صبح
  2. عدم نمایش برنامه در برازر
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 11:49 صبح
  3. عدم نمایش برنامه در task manager؟
    نوشته شده توسط vbprogrammerx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 15:05 عصر
  4. عدم نمایش preview در هنگامیکه mode برابر pdf هستش
    نوشته شده توسط sajjad2006 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 07:36 صبح
  5. عدم نمایش tooltiptext در کزارش ؟
    نوشته شده توسط mahfel در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 12:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •