نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

    با سلام
    من از ایندی سرور استفاده میکنم. میخوام متنی که به سرور ارسال میشه بجای اینکه مثلا رفتن به خط بعد ReadLn
    انجام میده ، با دریافت یک کلمه بعنوان پایان پیام ، اون را درنظر بگیره و وقتی اون کلمه رو گرفت بفهمه آخر پیامه.
    دوستان و اساتید بزرگوار اگه میشه راهنمایی بفرمائید. ممنون

  2. #2

    نقل قول: دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

    سوالتون رو باید د بخش شبکه ایجاد میکردید.
    راحتترین روش برای این مورد استفاده از کامند هندلر هست.تحقیق کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

    ممنون از راهنمائیتون.
    ولی من قراره فقط گیرنده تکست ارسالی کاربر باشم و بدون ارسال چیزی متن مورد نظر برام ارسال میشه و مشکل اینه که پس از پایان پیام فقط یک عبارت مشخص (مثلاً EEEEE) که نشاندهنده اتمام پیام هست ارسال میشه و چون در سیستم ارسال کننده پایان خط درنظر گرفته نشده لذا وقتی من از دستور readLn استفاده میکنم مقداری از عبارت میمونه تا خط بعد که سری بعد ارسال میشه. من میخوام منتظر خط بعد نشه.

  4. #4

    نقل قول: دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

    متد ReadLn که ازش صحبت میکنید یه overload دیگه داره با این ساختار :

        function ReadLn(ATerminator: string; AByteEncoding: TIdTextEncoding
    {$IFDEF STRING_IS_ANSI}; ADestEncoding: TIdTextEncoding = nil{$ENDIF}
    ): string; overload;


    احتمالا تو نت هم براش مثال پیدا میشه .

    مورد بعد هم مجبور نیستین از این متد استفاده کنید ، متد ReadBytes هم داره که میتونید تو یه حلقه بینهایت بخونید تا متن تمام کننده رو دریافت کنید و بعد از حلقه خارج بشید .

    روش های دیگه هم هست ولی همینا کارتون رو راه میندازه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: دستوری بجای ReadLn در شبکه ایندی که بجای لاین با دریافت کلمه پایان پذیرد

    ممنون از راهنمائیتون

    من با نوشتن همون دستور ReadLn به شکل زیر حلش کردم:
    AThread.Connection.Readln('EEEEE')

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 23:28 عصر
  2. سوال: چجوری ویندوز را در شبکه ای که با پروکسی به اینترنت متصله آپدیت کنم؟
    نوشته شده توسط ali_pr در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1390, 21:29 عصر
  3. مقاله: برنامه نویسی در شبکه های peer to peer با vb.net
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 13:41 عصر
  4. سوال: مشکل در شبکه کردن سیستم عاملهای میهمان با سیستم عامل میزبان در WMware
    نوشته شده توسط eiman_ghasemy در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 19:51 عصر
  5. اشترک اینترنت در شبکه ای که مدیریت سرور اینترنت را نداریم
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 09:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •