نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راه اندازی خودکار vagrant

  1. #1

    راه اندازی خودکار vagrant

    سلام
    نمیدونم تاپیک رو جای درستی زدم یا نه ولی چون vagrant رو برای برنامه نویسی php استفاده میکنم اینجا نوشتم
    من vagrant رو روی virtual box نصب کردم و همه کاراشم انجام دادم و php و mysql و ... رو نصب کردم
    الان مشکلی که هست اینه که وقتی سیستم رو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم vagrant اتوماتیک ران نمیشه و دستی باید راش بندازم آیا راهی نیست اتوماتیک خودش راه بیفته به محض لود شدن ویندوز vagrant هم راه بیفته ؟
    ممنون از دوستان

  2. #2

    نقل قول: راه اندازی خودکار vagrant

    vagrant یه نرم افزار واسط برای راه اندازی راحت vm هست. میتونه از container هایی مثل docker، VMware یا virtualbox استفاده کنه.
    شما میتونید دستور روشن شدن vm که همون vagrant up هست رو از طریق task scheduler ویندوز بصورت خودکار در رمان بوت شدن اجرا کنید
    راهنمای زیر میتونه کمک کنه
    http://www.howtogeek.com/138159/how-...o-run-at-boot/

    اگر از لینوکس استفاده میکنید. فایل /etc/rc.local رو باز کنید و خط زیر رو بهش اضافه کنید
    cd /home/VagrantVmFolder && vagrant up

تاپیک های مشابه

  1. راه اندازی خودکار پروکسی سرور توسط C#‎‎
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 12:05 عصر
  2. سوال: راه اندازی خودکار event scheduler در mysql
    نوشته شده توسط tomalaki در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 15:08 عصر
  3. سوال: تنظیم خودکار connection string در حین راه اندازی روی یک سیستم
    نوشته شده توسط arashjoon در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 06:22 صبح
  4. کد C++‎ برای راه اندازی خودکار همزمان با ویندوز
    نوشته شده توسط venus19 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 10:03 صبح
  5. سوال: راه اندازی خودکار برنامه بعد از خروج از برنامه
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1388, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •