نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: زبان جاوا

  1. #1

    زبان جاوا

    سلام دوستان.. عملگر نقطه در جاوا رو لطفا برام توضیح بدین ک کارش چیه و چیکار میکنه ایا نقطه یک عملگره ؟
    آخرین ویرایش به وسیله AliAhmadiDev : جمعه 21 آبان 1395 در 15:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: زبان جاوا

    نقطه ای که بعد از اسم کلاس یا یک آبجکت میاد، باعث میشه ما بتونیم به فیلدهاش و متدهاش (نه همه، چون بعضی private هستن) دسترسی پیدا کنیم.
    مثلا اگر یک کلاس به اسم Person داشته باشیم که حاوی اسم و سن و... باشه و یک آبجکت person1 از این کلاس داشته باشیم، با person1.getAge() مثلا سن اون آبجکت رو میگیریم. یا اگر فیلدش قابل دسترس باشه (private نباشه و اگر protected بود در پکیجش باشیم) با person1.age هم میتونیم سنش رو بگیریم.

  3. #3
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: زبان جاوا


تاپیک های مشابه

  1. لطفا یکی یه سورس برنامه چت به زبان جاوا به من معرفی کنه
    نوشته شده توسط مهدی فرهمند در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1392, 02:04 صبح
  2. بررسی تخصصی ویژگی های زبان جاوا
    نوشته شده توسط atavakoli در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1387, 02:10 صبح
  3. ساختار کامپایلر زبان جاوا
    نوشته شده توسط ms1024 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 10:49 صبح
  4. یک کمپایلر کمایلر به زبان جاوا SableCC
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1384, 14:57 عصر
  5. لطفا یکی یه سورس برنامه چت به زبان جاوا به من معرفی کنه
    نوشته شده توسط مهدی فرهمند در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 17:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •