نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نیاز داشتن به کدهای استفاده از Ctrl+V و Enter

  1. #1

    نیاز داشتن به کدهای استفاده از Ctrl+V و Enter

    سلام خسته نباشید


    سوال اول: چطور میتونم توی تایمرم کد پست کردن رو جای بدم؟ مثلا تایمر هر 5ثانیه کد پست کردن رو اجرا کنه درواقع Ctrl فشرده بشه و V نیز فشرده بشه و اتمام عمل.

    سوال دوم: کد اینتر کردن چیه؟ بازم مثل بالایی توی تایمر بزاریمش هر 5ثانیه اینتر رو بزنه؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: نیاز داشتن به کدهای استفاده از Ctrl+V و Enter

    نقل قول نوشته شده توسط ir-security مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید


    سوال اول: چطور میتونم توی تایمرم کد پست کردن رو جای بدم؟ مثلا تایمر هر 5ثانیه کد پست کردن رو اجرا کنه درواقع Ctrl فشرده بشه و V نیز فشرده بشه و اتمام عمل.

    سوال دوم: کد اینتر کردن چیه؟ بازم مثل بالایی توی تایمر بزاریمش هر 5ثانیه اینتر رو بزنه؟
    سلام دوست عزیز

    درباره SendKeys.Send Method (String) تحقیق کن ...
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.sendkeys.send(v=vs.110).aspx?  cs-save-lang=1&cs-lang=vb#code-snippet-1


    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. نیاز داشتن به کدهای استفاده از Ctrl+V و Enter
    نوشته شده توسط ir-security در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1395, 18:23 عصر
  2. استفاده از کدهای اسکی به جای استفاده از فونت
    نوشته شده توسط harani در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1392, 00:14 صبح
  3. استفاده از Filtered Index برای داشتن ستون منحصر بفرد با چند مقدار NULL به جای استفاده از تریگر
    نوشته شده توسط mojtaba.baghban در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 21:32 عصر
  4. این هم یک هدیه به دوستان (استفاده از فلش در دلفی حال کنید)
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1387, 19:30 عصر
  5. نیاز مبرم به آموزش استفاده از DbIsam دارم
    نوشته شده توسط sadeqazar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •