نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از متد private در کنترلر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    استفاده از متد private در کنترلر

    سلام


    دوستان آیا میشه تو کنترلر (فریم ورک) یک متد با پروپرتی private تعریف کرد و در متدهای اصلی کنترلر از اون استفاده کرد ؟؟


    منظورم اینه این کار اصولی هست یا تو کنترلر فقط باید متدهای public که مجاز به فراخوانی (از طریق url )هستند مجاز هستند ؟


    فرض کنید یک سری دستورات مدام باید تکرار بشه میخوایم این دستورات رو در یک متد private بنویسیم و در متدهای اصلی (public) فراخوانی کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از متد private در کنترلر

    مشکلی نیست کاریه که خیلی ها انجام میدن
    نمونه دیگش که شما اجرای یه سری دستورات رو منوط به این میکنید که یه سری کد قبلش اجرا بشه
    مثلا پرداخت آنلاین دارید با چند تا درگاه که مثلا کاربر حسابش رو شارژ کنه


    function bank_mellat(){

    if($payment == 'success')
    $this->charg_account();
    }

    function bank_saman(){

    if($payment == 'success')
    $this->charg_account();

    }

    private function charg_account(){
    // chag user account
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از متد tolookup در دیکشنری
    نوشته شده توسط sima_2n5k در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 12:04 عصر
  2. مشکل در نحوه ی استفاده از متد Find در DataSet
    نوشته شده توسط mehdi mahbobi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 21:05 عصر
  3. سوال: چگونگی استفاده از متد POST در jQuery برای انتخاب محتوی
    نوشته شده توسط LORD AELX در بخش jQuery
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 13:27 عصر
  4. استفاده از متد Filter در BindingSource يا DataSet
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 16:14 عصر
  5. روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 02:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •