نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: append کردن دو جدول مشابه

  1. #1

    append کردن دو جدول مشابه

    سلام دوستان
    من دوجدول مشابه از یک بانک رو دارم که میخوام اطلاعات جدول دوم را به انتهای جدول اول اضافه کنه ولی نمیشه.من از append استفاده مکنم ولی موقعی که run میکنم پیغام
    duplicate output destination 'codep رو میده
    راهنمایی کنید.ممنون

  2. #2
    فکر میکنم این کوئری کارتون رو راه بندازه

    Insert Into Table1
    Select * From Table2

    اگر هم احتمال تکرار کلید اصلی هست میتونید با شروط مناسب کنترلش کنید.
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    codep احتمالاً کلید هست و توی تیبل مقصدت هم وجود داره توی تیبل مبدا هم وجود داره

  4. #4
    بله به نظر میاد روی فیلد codep در جدول مقصد ایندکس Noduplicate قرار داره و هنگام ورود داده های جدید یک مقدار مشابه قرار واردش بشه که اجازه ورود نداره .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  5. #5
    این دو جدول کاملا مشابه هستند.این مشکل از اینجا پیش اومده که برنامه را روی دو دستگاه نصب کردن

  6. #6
    همین می تونه باعث بشه فیلد احتمالا کلیدی codep دو یا چند مقدار مشابه بگیره که با خارج کردن اون از شرایط Noduplicate ممکنه مشکل مرتفع بشه .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    فیلدها باید هم سایز ،هم نوع و داری یه یک نوع اعتبار سنجی باشند
    و ازنوع کلید یا اندیکس بدون دادها ی تکراری نباشه

  8. #8

    نقل قول: append کردن دو جدول مشابه

    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار مشاهده تاپیک
    همین می تونه باعث بشه فیلد احتمالا کلیدی codep دو یا چند مقدار مشابه بگیره که با خارج کردن اون از شرایط Noduplicate ممکنه مشکل مرتفع بشه .
    سلام . چگونه از این حالت خارجش کنیم ؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: append کردن دو جدول مشابه

    سلام
    سه حالت برای افزودن رکوردهای یک جدول به جدول دیگر که امکان وجود رکوردهای یکسان و یا حداقل با بعضی مقادیر فیلدهای یکسان ، داشته باشند وجوددارد .(صرف نظر از کلید اصلی)
    1 - افزودن تمام رکوردهای جدول مبدا بدون هیچ محدودیتی
    2 - صرفنظر کردن از رکوردهایی که در فیلدهای خاصی مقادیر یکسان دارند
    3 - درج رکوردهای بی بدیل و جایگزینی رکوردهای با مقادیر فیلدهای یکسان
    درحالت اول نباید هیچ فیلد یکتایی درجدول مقصد وجود داشته باشد و مثال پست قبلی کفایت می کند.

    Insert Into Table1
    Select * From Table2



    درحالت دوم برای اجتناب از ورود رکورد با مقادیر فیلدهای یکسان از یک ساب کوئری همراه دستور فوق می توان بهره گرفت

    Insert Into Table1
    Select * From Table2 WHERE MyField Not IN(SELECT MyField FROM Table1)





    و در حالت سوم در دومرحله ، یکبار رکوردهای غیر تکراری بادستورفوق و یکبار هم رکوردهای تکراری با دستورUPDATE در یک رکوردست جایگزین میشوند

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد رکورد تکراری هنگام استفاده ازappend
    نوشته شده توسط fanavar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 07:13 صبح
  2. پیغام خطا در هنگام Append
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 11:32 صبح
  3. مشکل در append query
    نوشته شده توسط ROGHANI در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1385, 08:43 صبح
  4. APPEND replication
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Replication
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1382, 08:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •