نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل عدد در مبنای 10 به 2 فقط با استفاده از while

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    Question تبدیل عدد در مبنای 10 به 2 فقط با استفاده از while

    با سلام
    من می خوام یه عدد رو از مبنای 10 به 2 ببرم و فقط از حلقه while استفاده کنم.
    این کد رو نوشتم ولی عددی که بهم بر می گردونه برعکس هست(نمی خوام عدد اخر رو دوباره برعکس کنم)
    البته این جا به زبان c هست ولی فرقی نمیکنه.

    int i, j = 1, R;
    scanf("%d", &i);
    R = i;
    while(i > 1) {
    j = i % 2;
    i = i / 2;
    printf("%d", j); }

    چی کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: تبدیل عدد در مبنای 10 به 2 فقط با استفاده از while

    سلام
    کسی که سوال منو جواب نداد ولی من خودم جوابشو می نویسم:

    int x, r, p = 1, sum = 0;
    x = int.Parse(Console.ReadLine());
    while (x != 0)
    {
    r = x % 2;
    sum += r * p;
    x /= 2;
    p = p * 10;
    }
    Console.Write(sum);
    Console.Read();

  3. #3

    نقل قول: تبدیل عدد در مبنای 10 به 2 فقط با استفاده از while

    سلام ممنون بابت تبدیل 10به دو شما 10به هشت وشانزده رو میدونین اگه بلدین لطفا اونارو هم بذارید ممنون

تاپیک های مشابه

  1. در مورد تبدیل یک عدد در مبنای 10 به مبنای 2
    نوشته شده توسط smemamian در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 20:07 عصر
  2. سوال: آیا راهی سریعی برای تبدیل قسمت اعشار مبنای 10 به 2 وجود دارد؟؟؟
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش تحصیلات دانشگاهی مرتبط با نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 07:21 صبح
  3. سوال: تبدیل یک عدد به مبنای2(باینری) در C فقط با استفاده از Printf و چهار عمل اصلی
    نوشته شده توسط Nice-Boy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 19:43 عصر
  4. تبديل عدد حقيقي(اعشاري)در مبناي 10 به مبنا هاي ديگر
    نوشته شده توسط keivan.amohamadi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 14:16 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •