نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال درباره چگونگی استخراج چارت (نمودار) با کمک Curl یا تکنولوژی دیگه

  1. #1

    سوال درباره چگونگی استخراج چارت (نمودار) با کمک Curl یا تکنولوژی دیگه

    با سلام و ادب خدمت دوستان و بزرگواران عزیز

    من برنامه نویس اندروید هستم و آشنایی حدودی از PHP دارم ؛ با کمک Curl محتویات آدرس ( لینک ) رو استخراج میکنم مشکلم اونجاس که نمیدونم چطور باید نمودارهای موجود رو واکشی و توی دیتابیس ذخیره کنم


    لطفا بنده رو راهنمائی بفرمائید .

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: سوال درباره چگونگی استخراج چارت (نمودار) با کمک Curl یا تکنولوژی دیگه

    نمودارها با SVG ایجاد شدن ، چطور میتونم با دستورات CURL اونها رو بدست بیارم ؟؟

    این و امثال این جواب نمیده متاسفانه :

    $xpath->query("//div[@id='Dollar_US']/div[@class='well']//div[@id='curve_chart_Dollar_US']//svg[@aria-label='A chart.']//*//text()")

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره چگونگی استخراج چارت (نمودار) با کمک Curl یا تکنولوژی دیگه

    بچه ها این کار اصلا شدنی هستش ؟ منظورم اینه که میشه نمودار رو از صفحه استخراج کرد یا من دارم وقتمو تلف میکنم ، ممنون میشم راهنمائیم کنین

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره چگونگی استخراج چارت (نمودار) با کمک Curl یا تکنولوژی دیگه

    Php خیلی اندک بلدم، ولی شما سورس صفحه رو دیدید؟ یه قسمتی هست که اطلاعات نمودارها رو به این شکل نوشته شده:
    var data_Dollar_US = google.visualization.arrayToDataTable([
    ['تاریخ', 'میانگین قیمت خرید و فروش روز'],['1395/08/01',3589],['1395/08/02',3593],['1395/08/03',3606],['1395/08/04',3614],['1395/08/05',3615],['1395/08/06',3617],['1395/08/08',3613],['1395/08/09',3612],['1395/08/10',3624],['1395/08/11',3626],['1395/08/12',3621],['1395/08/13',3616],['1395/08/18',3636],['1395/08/19',3651],['1395/08/20',3657],['1395/08/22',3656],['1395/08/23',3662],['1395/08/24',3671],['1395/08/25',3675],['1395/08/26',3695],['1395/08/27',3697],['1395/08/29',3678],['1395/09/01',3679],
    ]);
    var chart = new google.visualization.LineChart(document.getElement ById('curve_chart_Dollar_US'));
    chart.draw(data_Dollar_US, options);


    نمودارها در در مرورگر (client side) با اطلاعاتی که توی آرایه ها هست ترسیم میشن،
    پس استخراج داده های هر کدوم از این آرایه ها کار سختی نیست،
    کتابخونه هایی هم توی همه بستر ها برای رسم نمودار موجود هست.

    راهی که شما دنبالش بودی استفاده از خروجی client side بود در حالی که خروجی server side خیلی راحت‌تر در دسترس هست.

  5. #5

    نقل قول: سوال درباره چگونگی استخراج چارت (نمودار) با کمک Curl یا تکنولوژی دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    Php خیلی اندک بلدم، ولی شما سورس صفحه رو دیدید؟ یه قسمتی هست که اطلاعات نمودارها رو به این شکل نوشته شده:
    var data_Dollar_US = google.visualization.arrayToDataTable([
    ['تاریخ', 'میانگین قیمت خرید و فروش روز'],['1395/08/01',3589],['1395/08/02',3593],['1395/08/03',3606],['1395/08/04',3614],['1395/08/05',3615],['1395/08/06',3617],['1395/08/08',3613],['1395/08/09',3612],['1395/08/10',3624],['1395/08/11',3626],['1395/08/12',3621],['1395/08/13',3616],['1395/08/18',3636],['1395/08/19',3651],['1395/08/20',3657],['1395/08/22',3656],['1395/08/23',3662],['1395/08/24',3671],['1395/08/25',3675],['1395/08/26',3695],['1395/08/27',3697],['1395/08/29',3678],['1395/09/01',3679],
    ]);
    var chart = new google.visualization.LineChart(document.getElement ById('curve_chart_Dollar_US'));
    chart.draw(data_Dollar_US, options);


    نمودارها در در مرورگر (client side) با اطلاعاتی که توی آرایه ها هست ترسیم میشن،
    پس استخراج داده های هر کدوم از این آرایه ها کار سختی نیست،
    کتابخونه هایی هم توی همه بستر ها برای رسم نمودار موجود هست.

    راهی که شما دنبالش بودی استفاده از خروجی client side بود در حالی که خروجی server side خیلی راحت‌تر در دسترس هست.


    با تشکر

    php من از شما خیلی ضعیف تره ؛ آرایه رو دیدم ولی نمیتونم اونو استخراج کنم ، در صورت امکان بفرمائید به چه طریق این امکان پذیره ،

    سپاس از لطف شما

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال درباره چگونگی استفاده از SQL
    نوشته شده توسط nilo_nazanin در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 01:17 صبح
  2. مبتدی: سوال درباره ي يكي كردن سلولهايtable با rowspan در html
    نوشته شده توسط khoreye computer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:39 عصر
  3. سوال: سوال درباره چگونگی طراحی صفحات دیگر از روی صفحه اول کمکم کنید
    نوشته شده توسط arjmand67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 07:52 صبح
  4. سوال درباره اسکریپ تو رو خدا یکی کمک کنه
    نوشته شده توسط iranmc2 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 01:13 صبح
  5. حرفه ای: یک سوال درباره چگونگی ساخت فرم ساز تحت وب
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 09:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •