نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال مقادیر یک فرم به اکشن مربوطه با Ajax $.post()

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Black_Hammer
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    نسیم شهر
    پست
    109

    Question ارسال مقادیر یک فرم به اکشن مربوطه با Ajax $.post()

    سلام سوالی داشتم ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
    من توی صفحه وب خودم یک سری کامنت دارم که می خوام پاسخ اونا رو با ajax به سرور منتقل کنم ولی صفحه لود می شه و string ی که توی اکشن return کردم توی یک صفحه دیگه نشون داده می شه و پاسخ هم اضافی میشه یا از این روش وقتی اقدام می کنم و بالای action اتریبیوت [httpPost] رو اضافه می کنم و با error مواجه می شم می شه بفرمایید مشکل کجاست؟

    من فرم خودم رو وقتی ایجاد می کنم که کاربر روی دکمه پاسخ کلیک می کنه . به این شکل:

































    بعد هم به این صورت فرم رو به سمت action مربوطه ارسال می کنم:































    بعد هم به این صورت توی اکشن دریافت می کنم:
















    و وقتی که [httpPost] رو اضافه می کنم این error رو دریافت می کنم:




























    لطفا راهنمایی بفرمایید. جالبه که action رو نمی تونه پیدا کنه

  2. #2

    نقل قول: ارسال مقادیر یک فرم به اکشن مربوطه با Ajax $.post()

    سلام من یه کدی برای وب سرویسی نوشتم که به صورت سنتی asmx هست.
    من زمانی که با ajax اونو فراخونی میکنم روی سیستم خودم مشکل نداره ولی روی سیستم کلاینت کار نمیکنه . اصلا وب سرویس رو پیدا نمیکنه.. میشه لطفا بفرمائید که چطوری میتونم برطرفش کنم.

  3. #3

    نقل قول: ارسال مقادیر یک فرم به اکشن مربوطه با Ajax $.post()

    سلام
    مطمئن هستید post میشه؟با این query string که در url مرورگرتون هست فکر کنم post نمیشه . get میشه

تاپیک های مشابه

  1. ارسال مقادیر یک کلاس به فرم
    نوشته شده توسط hanis29268 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 13:03 عصر
  2. ارسال مقادیر یک فرم از طریق متد post به یک صفحه وب
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 15:55 عصر
  3. سوال: ارسال محتویات یک فرم به فرم دیگر با دکمه ی تایید
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 20:58 عصر
  4. ارسال مقادیر یک فرم popup به پنجره والد
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 17:10 عصر
  5. ارسال اطلاعات یک فرم به یک ایمیل
    نوشته شده توسط tulipz در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 20:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •