نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

  1. #1

    گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام دوستان عزیز

    یه راهنمائی درموردFastReport توی vb6 میخوام
    من توی محیط خود برنامه یه گزارش طراحی کردم وقتی هم که پیش نمایش میگیرم مشکلی نداره

    یه دیتا بیس دارم شامل چند تا رکورد که هررکورد از چند تا فیلد مثلا کد ملی اسم فامیل و... تشکیل میشه می خوام گزارش طوری باشه که کاربر روی یه دکمه کلیک کنه بعد برنامه مقداریه فیلد مثلا کد ملی رو بگیره و اطلاعات رکورد مربوط به اون فیلد رو نشون بده یه کوئری توی خود گزارش نوشتم به این صورت SELECT * FROM Table1 Where Codmeli=999999999 ولی این کوئیری فقط رکورد مربوط به کدملی 9999999 رو برمیگردونه من میخوام کوئری طوری باشه که یک input box قبل از اجرای گزارش باز بشه وکد ملی رو بگیره و رکورد مربوطه رو نشون بده اگه براتون ممکنه یه توضیح کامل همراه با کد(من برنامه نویس یه مرحله قبل از مبتدی هستم) در این مورد برام بفرستید من از خود مثالهای برنامه چیزی سردر نیاوردم
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 29 آبان 1395 در 07:37 صبح

  2. #2

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام

    تو این دو تاپیک نمونه هست برای این کار

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2197896

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1959527
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    خودت جواب خودتو دادی

    اگه این Input box باشه:
    Dim a As String
    a = InputBox("ÔãÇÑå ãáí", "ÔãÇÑå ãáí ÑÇ æÇÑÏ ˜äíÏ")
    Label1.Caption = a



    نتیجه اون اینپوت رو برابر با Select قرار بده .

    پیس میشه این :
     q.Query = "Select * from table1 where family = a "



    تست نکردم اما باید همین باشه

  4. #4

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام دوست عزیز توی کوئری که با خود fast report ساختیم چی اونم همین کد باید باشه یا کلا باید خالی باشه
    من کدی رو که شما گفتین توی خود برنامه توی قسمت Form_Load نوشتم ولی هروقت که گزارش میگیرم به ازای هر مقدار کد ملی فقط یه نتیجه ثابت رو برمیگردونه حتی اگه اون کد ملی توی بانک نباشه ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 آبان 1395 در 09:45 صبح

  5. #5

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    توی خود فست ریپورت هم کد کوئری رو کامل پاک کن نیازی بهش نیست
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 آبان 1395 در 10:03 صبح

  6. #6

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    در اصل شما باید داخل فست ریپورت هم قسمت کانکشن و هم قسمت کوئوری رو باید کامل پاک کنید تا زمانی که برنامه شما روی سیستم کاربر نصب میشه به آدرس گیر نده .

    اینا فقط واسه اتصال و جهت ساخت گزارش هست که در اخر باید حتما پاک شوند.

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    توی خود فست ریپورت هم کد کوئری رو کامل پاک کن نیازی بهش نیست
    سلام کد کوئری رو که پاک کنی این خطا رو میده

    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 آبان 1395 در 10:03 صبح

  8. #8

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    اگه ممکنه از دستوراتی که نوشتی یا در صورت ممکن خود پروژه رو قرار بدید.

  9. #9

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    اگه ممکنه از دستوراتی که نوشتی یا در صورت ممکن خود پروژه رو قرار بدید.
    سلام یه نمونه از پروژه رو براتون گذاشتم البته همون نیست ولی مشابه پروژه خودمه فقط دیتابیس و گزارش فرق میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 255.rar‏ (29.1 کیلوبایت, 35 دیدار)

  10. #10

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام
    نمونه مثالی که گذاشتم رو ندیدید ؟

    Dim frp As New FastReport.TfrxReport

    Private Sub Form_Load()

    frp.EngineOptions.SilentMode = simMessageBoxes
    frp.LoadReportFromFile App.Path & "\Test.fr3"

    Dim Ado As New TfrxADODatabase
    Dim q As New TfrxADOQuery

    Set Ado = frp.FindDatabase("Ado")
    Set q = frp.FindDatabase("qry")

    '------------------------------------------------------------------
    q.Query = "Select * from table1 where family = 'Rezaey'"
    '------------------------------------------------------------------

    Ado.Connected = False
    Ado.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Password=''; User ID=Admin;Data Source=Test.mdb;Mode=Share Deny None;Extended Properties='';Jet OLEDB:System database='';Jet OLEDB:Registry Path='';Jet OLEDB:Database Password='';Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Jet OLEDB:New Database Password='';Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Encrypt Database=False;Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;Jet OLEDB:SFP=False"
    Ado.LoginPrompt = False
    Ado.Connected = True
    frp.PreviewOptions.RTLPreview = True
    frp.PrepareReport True

    frv.Report = frp
    frv.Unlock

    '------------------------------------------------------------------
    'frp.SaveReportToFile App.Path & "\Test.fr3"
    '------------------------------------------------------------------

    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)

    Set frp = Nothing

    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام حامد جان
    q.Query = "Select * from table1 where family = 'Rezaey'"
    مشکل دقیقا همینجاست من نمیخوام از قبل به کوئری مقدار داده بشه می خوام کاربر قبل از اجرای گزارش مقدار مورد نظرشو توی یه input box وارد کنه وبرنامه
    دنبال اون بگرده ونشون بده پست شماره 3 رو هم که دوستمون گفتم انجام دادم کوئری داخل گزارش رو هم پاک کردم ولی جواب نمیده یا ارورپست 7 رو میده یا همیشه وبه ازای هر مقداری یه گزارش ثابت رو برمیگردونه امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

  12. #12

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام فایل رو تغییر دادم و برات فرستادم

    یکی توی مسیر دهی دیتا بیس بود و دیگری هم همون کوئوری نگاه بندازی ممتوجه میشی دلیلش چی بوده .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 255.rar‏ (31.8 کیلوبایت, 35 دیدار)

  13. #13

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    نقل قول نوشته شده توسط sldvhlds مشاهده تاپیک
    سلام حامد جان
    q.Query = "Select * from table1 where family = 'Rezaey'"
    مشکل دقیقا همینجاست من نمیخوام از قبل به کوئری مقدار داده بشه می خوام کاربر قبل از اجرای گزارش مقدار مورد نظرشو توی یه input box وارد کنه وبرنامه
    دنبال اون بگرده ونشون بده پست شماره 3 رو هم که دوستمون گفتم انجام دادم کوئری داخل گزارش رو هم پاک کردم ولی جواب نمیده یا ارورپست 7 رو میده یا همیشه وبه ازای هر مقداری یه گزارش ثابت رو برمیگردونه امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
    سلام
    خب این که مثاله دیگه، شما خودتون به جای Rezaey از یک متغیر مثل x استفاده کنید
    q.Query = "Select * from table1 where family = '" & x & "'" 
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  14. #14

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    ببخشید حامد جان یه سوال من داشتم چطوری فایل فست ریپورت رو قفل کنیم که کسی نتونه دستکاریش بکنه با وجود اینکه نرم افزار فست ریپورت رو داشته باشه .؟

  15. #15

    نقل قول: گزارشگیری بر اساس یک فیلد در fast report

    سلام
    اول تو خود FastReport از منوی Report گزینه Option برای گزارشت پسورد میزاری بعدش تو برنامت موقع فراخوانی به شکل زیر عمل می‌کنی

            Dim frx As FastReport.TfrxReport
    .
    .
    .
    frx.ReportOptions.HiddenPassword = "123"
    frx.LoadReportFromFile "c:\test.fr3"
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو بر اساس یک فیلد در چند جدول
    نوشته شده توسط A3ed.BlackHat در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1395, 09:55 صبح
  2. آموزش: آموزش : رکوردهای تکراری بر اساس یک فیلد در MYSQL
    نوشته شده توسط parandweb در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1394, 18:42 عصر
  3. سوال: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال
    نوشته شده توسط amin mohamadi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1390, 23:01 عصر
  4. فیلتر سازی در فرم بر اساس یک فیلد ساب فرم در یک فرم
    نوشته شده توسط bani_hashemi در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 08:01 صبح
  5. سورت کردن dbgrid بر اساس یک فیلد خاص بدون کمک از order by در adoquery؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 14:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •