نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از دیتابیس

  1. #1

    خواندن اطلاعات از دیتابیس

    سلام دوستان اسکریپت رو از طریق کد

    کد HTML:
    <?php
    date_default_timezone_set("Asia/Tehran");
    mb_internal_encoding("utf-8");
    header("Content-type: text/html; charset: utf-8");
    !defined("Mysql_server")?define("Mysql_server","localhost"):"";
    !defined("Mysql_name")?define("Mysql_name","saba"):"";
    !defined("Mysql_user")?define("Mysql_user","root"):"";
    !defined("Mysql_password")?define("Mysql_password",""):"";
    !defined("web_title")?define("web_title","عنوان سایت"):"";
    !defined("admin_url")?define("web_title","Admin"):"";
    !defined("theme_url")?define("web_title","saba"):"";
    !defined("favicon")?define("favicon","http://webnevis.net/wp-content/themes/webnevis 2.0/favaicon.png"):"";
    $db=mysqli_connect(Mysql_server, Mysql_user, Mysql_password, Mysql_name);
    if(mysqli_connect_errno()):
        require_once($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/errormysql.php");exit();
    endif;
    $conn=new Mysqli(Mysql_server, Mysql_user, Mysql_password, Mysql_name);
    if($conn->connect_errno):
        require_once($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/errormysql.php");exit();
    endif;
    ?>
    ,وصل کردم و تیبلی ساختم به اسم admin در تیبل فیلد هایی هست با عناوین id - name - username - password میخوام تابع بنویسم که فیلد name رو نمایش بده ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    دوستان کمک کنید لطفا

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    عزیزان...............؟

  4. #4

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس




  5. #5

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس


  6. #6

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    سلام این پستو قبلا خوندم
    ولی من میخوام اطلاعات پایگاه رو به صورت یک کلاس یا ی تابع در بیارم مثلا

    <?php echo web-title();?>

    برابر باشه با تیبل admin فیلد name

  7. #7

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    ابتدا کلاس نویسی رو فرا بگیرید و بعد کدهای Select را در یک تابع از کلاس قرار بدید در نهایت فراخوانی کلاس.

    class db
    {
    public function read() {
    //دستورات مربوط به خواندن جدول بانک
    }
    }


    //فراخوانی تابع مربوط به کلاس
    $test = new db;
    echo $test->read();

  8. #8

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    سلام امکانش هست در تلگرام در ارتباط باشم باهتون؟

    ایدی : @callweb

  9. #9

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    دوستان اگر میشه یک نمونه بدید

  10. #10

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دیتابیس

    یعنی خواندن اطلاعات از دیتابیس انقد سخته که کسی از دوستان جواب نمیده :|

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 11:21 صبح
  2. کند بودن سایت در خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 14:27 عصر
  3. طریقه صحیح خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1387, 17:36 عصر
  4. منوی عمودی با قابلیت خواندن اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 13:30 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •