نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شروع برنامه نویسی موبایل با زامارین ؟

  1. #1

    شروع برنامه نویسی موبایل با زامارین ؟

    سلام خدمت دوستان
    من تازگی دارم میرم سمت برنامه نویسی موبایل با زامارین که در ویژال استادیو میشه باهاش کار کرد و برنامه برای انواع سیستم ها نوشت
    ولی یک مشکل دارم اینه که لینک هایی که دانلود کردم و اون نیاز ها انگار قدیمیه ایا کسی امتحان کرده؟ sdk جدید exe گرفتم ولی ویژال شناسایی نمیکنه
    ----------------
    آموزش برنامه نویسی زاماراین در ویژال هست؟

  2. #2

    نقل قول: شروع برنامه نویسی موبایل با زامارین ؟

    این ارور را میدهد


    java.lang.IllegalStateException: After scene creation, #init() must be called
    at com.android.layoutlib.bridge.impl.RenderAction.acq uire(RenderAction.java:157)
    at com.android.layoutlib.bridge.BridgeRenderSession.r ender(BridgeRenderSession.java:87)
    at com.android.ide.common.rendering.api.RenderSession .render(RenderSession.java:125)
    at mono.android.DesignerSession.render(DesignerSessio n.java:303)
    at mono.android.DesignerSession.processMessage(Design erSession.java:648)
    at mono.android.MessageListener.executeMessage(Messag eListener.java:87)
    at mono.android.MessageListener$Runner.run(MessageLis tener.java:44)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

  3. #3

    نقل قول: شروع برنامه نویسی موبایل با زامارین ؟

    سلام

    سایت مرچع فارسی آموزش زامارین رو ببینید تو گروه تلگرامش چندتا مطلب خوب راجع به این موضوع بود .

تاپیک های مشابه

  1. مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 42
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 23:56 عصر
  2. برنامه نویسی موبایل با C#‎
    نوشته شده توسط Blackk_lightt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 17:26 عصر
  3. برنامه نویسی موبایل با وی بی دات نت
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 14:36 عصر
  4. مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1385, 08:50 صبح
  5. برنامه نویسی موبایل با VB
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1384, 01:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •