نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    87

    نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    سلام و خسته نباشید

    برای نمایش متن های عربی در textView ها باید چیکار کنم؟
    در ضمن میخوام رنگ اعراب با رنگ نوشته ها فرق داشته باشه!

    ممنون

  2. #2
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    سادست هر حرف با یک کد به یک نویسه نظیر میشود ..... فقط کافی است کدهایی که به اعراب نظیر شده اند را شناسایی کنید و در حین اجرا رنگی کنید.
    http://scripts.sil.org/cms/scripts/p...=iws-chapter08

  3. #3
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    البته نمی دونم در
    textView میشه هر کاراکتر رو به تنهایی رنگش رو عوض کرد یا نه......

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    میشه با کدهای html یه کارایی کرد.
    این رو هم ببینید:
    ترفند‌: جستجو در مطالب عربی در اندروید (بروز شد)



    بروزرسانی:

    یه نکته دیگه اینه که مثلا کاربر کلمه "ولد" رو سرچ میکنه و ما میخوایم در تکست ویمون اون رو هایلایت کنیم در صورتیکه جمله ما اعراب داره :
    "ى لَیْلَهِ تَمامِهِ وَکَمالِهِ فَما کانَتْ اِلاّ ساعَهً وَاِذا بِوَلَدِىَ الْحَسَنِ قَدْ". پیدا کردن این کلمه به نظر غیرممکن میاد چون اعراب در شمارش کاراکترها به حساب میان و دردسر میشن ولی راه حل اینقدرها هم سخت نیست:
    txt همون تکست ویو ما هست.
    String INPUT ="ى لَیْلَهِ تَمامِهِ وَکَمالِهِ فَما بِوَلَدِىَ کانَتْ اِلاّ ساعَهً وَاِذا بِوَلَدِىَ الْحَسَنِ قَدْ" ;
    Pattern p = Pattern.compile("و[\\u064B-\\u064F\\u0650-\\u0656]*ل[\\u064B-\\u064F\\u0650-\\u0656]*د");
    Matcher m = p.matcher(INPUT); // get a matcher object
    int count = 0;

    Spannable wordtoSpan = new SpannableString(INPUT);
    while(m.find()) {
    count++;
    System.out.println("Match number "+count);
    System.out.println("start(): "+m.start());
    System.out.println("end(): "+m.end());
    wordtoSpan.setSpan(new BackgroundColorSpan(Color.BLUE), m.start(), m.end(), Spannable.SPAN_EXCLUSIVE_EXCLUSIVE);
    }

    txt.setText(wordtoSpan);
    اینجا ما دستی کلمه ولد رو گذاشتیم. ولی شما باید یه حلقه بزارید و به ازای هر کاراکتر از کلمه تون یه

    [\\u064B-\\u064F\\u0650-\\u0656]*به پترنتون اضافه کنید .




    آخرین ویرایش به وسیله abbasalim : یک شنبه 07 آذر 1395 در 13:20 عصر

  5. #5

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    با تشکر از شما اما این چیزی که جواب دادید رنگی کردن حروف و اعراب هست، اما چیزی که دوستمون میخواستند رنگی کردن اعراب به تنهایی هست.
    کدی گه گذاشتید را اگه تست کنید می بینید که ظاهرا برای اعراب به تنهایی این روش جواب نمیده و اعراب را حذف میکنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    87

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    متشکر و ممنون از جواب های شما

    شما فرض کن بخوای قران یا کتابهای دیگر رو با اندروید بنویسی و بخوای متون عربی رو نشون بدی باید چیکار کرد؟
    مهم همون اعراب گذاری و رنگی بودن اونا هست

    ممنون

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    87

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    از دوستان کسی انجام نداده؟

  8. #8

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    من این کدم که درست کار میکنه رو براتون میزارم.



    SpannableString text_span_black = new SpannableString(reshap_txt);


    for(int i=0;i<text_span_black.length();i++)
    {
    String ch=text_span_black.charAt(i)+"";
    if(ch.equals("ِ")||ch.equals("َ")||ch.equals("ُ ")||ch.equals("ّ")||ch.equals("ً")||ch.equals(" ")||ch.equals("ٍ")||ch.equals("ْ"))
    {
    text_span_black.setSpan(new ForegroundColorSpan(Color.RED), i, i+1, 33);
    }
    else if(need_black==true)
    {
    text_span_black.setSpan(new ForegroundColorSpan(Color.BLACK), i, i+1, 33);
    }
    }


    اینجا گذاشتم

  9. #9

    نقل قول: نمایش متن عربی و تغییر رنگ اعراب

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    من این کدم که درست کار میکنه رو براتون میزارم.



    SpannableString text_span_black = new SpannableString(reshap_txt);


    for(int i=0;i<text_span_black.length();i++)
    {
    String ch=text_span_black.charAt(i)+"";
    if(ch.equals("ِ")||ch.equals("َ")||ch.equals("ُ ")||ch.equals("ّ")||ch.equals("ً")||ch.equals(" ")||ch.equals("ٍ")||ch.equals("ْ"))
    {
    text_span_black.setSpan(new ForegroundColorSpan(Color.RED), i, i+1, 33);
    }
    else if(need_black==true)
    {
    text_span_black.setSpan(new ForegroundColorSpan(Color.BLACK), i, i+1, 33);
    }
    }


    اینجا گذاشتم





    من کدهای شما رو امتحان کردم متاسفانه کار نکرد ؛ بلکه اعراب را حذف و حروف رو بصورت جدا از هم نشون داد.

    دقیقا کد شما رو کپی کردم فقط else رو بدون شرط قرار دادم

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تغییر رنگ اعراب در متون عربی
    نوشته شده توسط hossein_sys در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 بهمن 1393, 19:59 عصر
  2. نمایش متن سمت Client با رنگ تعیین شده در سمت Server
    نوشته شده توسط raika17metal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1390, 23:30 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ اعراب از متن اصلی در متن قرانی
    نوشته شده توسط csharp2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 07:46 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 14:40 عصر
  5. مشکل در تغییر رنگ اعراب ها در یک متن عربی.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •