نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی برای دیباگ کردن یه اسکریپت ساده انگولار

  1. #1

    Question سوال: مشکل در اتصال view به controller در Angularjs

    سلام به همه دوستان
    من به تازگی انگلولار جی اس رو شروع کردم.
    میخوام یه برنامه خیلی ساده با انگولار تحت معماری mvc پیاده سازی کنم ولی احساس میکنم اتصال view به controller ام مشکل داره.

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
        <head>
            <title>Angular Js</title>
            <link rel="stylesheet" type="text/css" href="bootstrap.min.css">
            <script src="js/angular.js"></script>
        </head>
          <body ng-app="myApp">
           <div class="header">
               <div class="container">
                   <h1>book end</h1>
               </div>
           </div>
           
           <div class="Main" ng-controller="MainController">
                <div class="container" ng-model="title">
                   <h1>{{ title }}</h1>
               </div>    
           </div>
           
           <div class="footer">
               <div class="container">
                   <h2>Available for iphone and android</h2>
                   <img src="http://lorempixel.com/400/200/">
                   <img src="http://lorempixel.com/400/200/">
               </div>
           </div>
           
        <script src="js/Controller/MainController.js"></script>   
        <script src="js/App.js"></script>    
        </body>
    </html>

    var app = angular.module('myApp',[]);



    app.controller('MainController',['$scoope',function($scoope){
    $scoope.title = "top sellers in books";
    }]);


    وقتی سایت رو باز میکنم تو قسمت کنسول با خطاهای زیر مواجه میشم...میگه متغیر app تعریف نشده... نمیدونم چرا واقعا!!!!

    Screenshot (17).jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Beginner Programmer : یک شنبه 07 آذر 1395 در 23:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای دیباگ کردن یه اسکریپت ساده انگولار

    سلام
    چند ویدیو خوب برای شما دوستان در مورد تایپ اسکریپت (typescript) میتونید از اینجا دانلود کنید.
    اگر کسی هم سایت دانلود آموزش فیلم ویدیویی فارسی میشناسه معرفی کنه.
    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: راهنمایی برای دیباگ کردن یه اسکریپت ساده انگولار

    سه مورد مشکل دار توی پروژه شما:
    1. فایل App.js سازنده وریبل app هستش و Controller.js فقط از app استفاده میکنه. پس، App.js باید زودتر از Controller.js ایمپورت بشه.
    2. توی فایل Controller.js شما سعی در اینجکت کردن وریبل scoope$ به کنترلر رو دارید که اشتباست. درستش، scope$ هستش.
    3. توی فایل index.html شما یک تگ div دارید که اتریبیوت ng-model اون رو ست کردید که کاری بیهوده/غلطه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست راهنمای برای نوشتن یه اسکریپت ساده
    نوشته شده توسط r.dehshahri در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 12:36 عصر
  2. راهنمایی برای باز کردن یه پروژه تو دات نت؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط arashganbari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 09:12 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 10:14 صبح
  4. یه password برای باز کردن یه Table
    نوشته شده توسط Accidentboy در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •