نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش یک ویندوز به عنوان TabItem

  1. #1

    نمایش یک ویندوز به عنوان TabItem

    من در برنامه ام یک ویندوز فرم اصلی دارم که باید parent ویندوزهای دیگه باشه. توی این ویندوز یک tabcontrol دارم که می خوام وقتی یک ویندوز را show می کنم به عنوان یک تب به tabcontrol اضافه بشه. با کد زیر می توان محتویات ویندوز را درون تب اورد اما فرم اجرا نمی شود و فقط کنترل های فرم را درون تب نمایش می دهد و مثلا اطلاعات را از دیتابیس نمی آورد.
    KalaForTest win = new KalaForTest();
    TabItem oTab = new TabItem();
    oTab.Header = win.Title;
    oTab.Content = win.Content;
    TabControlMain.Items.Insert(TabControlMain.Items.C ount, oTab);

  2. #2

    نقل قول: نمایش یک ویندوز به عنوان TabItem

    نقل قول نوشته شده توسط hossein626 مشاهده تاپیک
    من در برنامه ام یک ویندوز فرم اصلی دارم که باید parent ویندوزهای دیگه باشه. توی این ویندوز یک tabcontrol دارم که می خوام وقتی یک ویندوز را show می کنم به عنوان یک تب به tabcontrol اضافه بشه. با کد زیر می توان محتویات ویندوز را درون تب اورد اما فرم اجرا نمی شود و فقط کنترل های فرم را درون تب نمایش می دهد و مثلا اطلاعات را از دیتابیس نمی آورد.
    KalaForTest win = new KalaForTest();
    TabItem oTab = new TabItem();
    oTab.Header = win.Title;
    oTab.Content = win.Content;
    TabControlMain.Items.Insert(TabControlMain.Items.C ount, oTab);
    Untitled.png

    شبیه به این عکس که هر فرم تو یک تب show شده. الان تو این عکس چهار تا فرم پرسنل، اضافه کارفردی، حق اولاد و سنوات ماهیانه show شده. البته تو این نرم افزاراز ابزار تلریک استفاده شده است. من همین کار رو می خوام با wpf انجام بدم. آیا امکانش هست؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش یک ویندوز به عنوان TabItem

    window نیست، بلکه کنترلها رو به تب ها اضافه کردند.
            <TabControl x:Name="tabControl" HorizontalAlignment="Left" Height="140" Margin="79,60,0,0" VerticalAlignment="Top" Width="336">
    <TabItem Header="TabItem">
    <Grid Background="#FFE5E5E5">
    <TextBlock x:Name="textBlock1" HorizontalAlignment="Left" Margin="60,37,0,0" TextWrapping="Wrap" Text="ExampleTextBlock1" VerticalAlignment="Top" Grid.ColumnSpan="3"/>
    </Grid>
    </TabItem>
    <TabItem Header="TabItem">
    <Grid Background="#FFE5E5E5">
    <TextBlock x:Name="textBlock2" HorizontalAlignment="Left" Margin="64,46,0,0" TextWrapping="Wrap" Text="ExampleTextBlock2" VerticalAlignment="Top"/>
    </Grid>
    </TabItem>
    </TabControl>

  4. #4

    نقل قول: نمایش یک ویندوز به عنوان TabItem

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    window نیست، بلکه کنترلها رو به تب ها اضافه کردند.
            <TabControl x:Name="tabControl" HorizontalAlignment="Left" Height="140" Margin="79,60,0,0" VerticalAlignment="Top" Width="336">
    <TabItem Header="TabItem">
    <Grid Background="#FFE5E5E5">
    <TextBlock x:Name="textBlock1" HorizontalAlignment="Left" Margin="60,37,0,0" TextWrapping="Wrap" Text="ExampleTextBlock1" VerticalAlignment="Top" Grid.ColumnSpan="3"/>
    </Grid>
    </TabItem>
    <TabItem Header="TabItem">
    <Grid Background="#FFE5E5E5">
    <TextBlock x:Name="textBlock2" HorizontalAlignment="Left" Margin="64,46,0,0" TextWrapping="Wrap" Text="ExampleTextBlock2" VerticalAlignment="Top"/>
    </Grid>
    </TabItem>
    </TabControl>
    دقیقا اینها فرم هستند که show می شوند. از ابزار RadDock تلریک استفاده شده است و فرم ها به صورت child داخل آن dock شده است.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1392, 22:19 عصر
  2. سوال: نمایش رکورد یک table به عنوان lable در mvc4
    نوشته شده توسط develop cortex در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 11:37 صبح
  3. سوال: نمایش یک label به عنوان خطا بجای نمایش تک تک validatorهای صفحه
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 15:50 عصر
  4. سوال: شناساندن برنامه به ویندوز به عنوان بازکننده یک فایل
    نوشته شده توسط haghft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 20:31 عصر
  5. طریقه ایجاد یک برنامه به عنوان سرویس در ویندوز ؟؟
    نوشته شده توسط mk53853 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •