نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی مقدار دهی به خصیصه ای از شی تعریف شده در یک متد از کلاس اصلی

  1. #1

    چگونگی مقدار دهی به خصیصه ای از شی تعریف شده در یک متد از کلاس اصلی

    دوستان سلام
    من چطور میتونم در کد زیر پس از کلیک خصوصیت setText از textArea را مقدار دهی کنم؟ آیا اصلاً چنین امکانی هست؟


    public class GuiClass {
    private JFrame mainFrame;
    private JPanel panelcontrol,panel1, panel2, panel3, panel4,panelinfo;
    JLabel label = new JLabel("");
    public GuiClass() {
    panel1 = new JPanel();panel1.setLocation(0, 0); panel1.setSize(400, 700);
    panel2 = new JPanel();panel2.setLocation(400, 0);panel2.setSize(400, 700);
    panelcontrol = new JPanel();panelcontrol.setBorder(borderG);panelcont rol.setBackground(Color.DARK_GRAY);
    mainFrame = new JFrame("Java SWING Examples");mainFrame.setSize(1600, 865);mainFrame.add(panelinfo);mainFrame.add(panel1 );mainFrame.add(panel2);
    mainFrame.setLayout(new BorderLayout());mainFrame.add(panelcontrol, BorderLayout.PAGE_END);mainFrame.setVisible(true);
    mainFrame.addWindowListener(new WindowAdapter() {
    public void windowClosing(WindowEvent windowEvent) {
    System.exit(0);
    }
    });
    }
    public void setupJTextArea() {
    JTextArea textArea = new JTextArea(
    "This is an editable JTextArea."
    );
    textArea.setFont(new Font("Serif", Font.ITALIC, 16));
    textArea.setLineWrap(true);
    textArea.setWrapStyleWord(true);
    JScrollPane areaScrollPane = new JScrollPane(textArea);
    areaScrollPane.setVerticalScrollBarPolicy(JScrollP ane.VERTICAL_SCROLLBAR_ALWAYS);
    areaScrollPane.setPreferredSize(new Dimension(385, 685));
    areaScrollPane.setBorder(
    BorderFactory.createCompoundBorder(
    BorderFactory.createCompoundBorder(
    BorderFactory.createTitledBorder("MY BORADER TITLE"),
    BorderFactory.createEmptyBorder(5,5,5,5)),
    areaScrollPane.getBorder()));
    panel1.add(areaScrollPane);
    mainFrame.setVisible(true);
    }
    private class ButtonClickListener implements ActionListener {
    public void actionPerformed(ActionEvent e) {
    String command = e.getActionCommand();
    if (command.equals("OK")) {
    panel1.setToolTipText("Ok Button clicked.");
    String CDBMsoapresp = GetSOAPMessage.send();
    //***********************************??????????????? ???????????????***********************
    textArea.
    //***********************************??????????????? ???????????????***********************
    } else if (command.equals("Submit")) {
    panel1.setToolTipText("Submit Button clicked.");
    } else {
    panel1.setToolTipText("Cancel Button clicked.");
    }
    }
    }
    public static void main(String[] args) {
    GuiClass GuiClassByFramePanelControl = new GuiClass();
    GuiClassByFramePanelControl.setupJTextArea();
    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چگونگی مقدار دهی به خصیصه ای از شی تعریف شده در یک متد از کلاس اصلی

    textArea رو در خارج از متد setupJTextArea و داخل کلاس تعریف کنید. به این ترتیب در متد ButtonClickListener به اون شیء دسترسی دارید و همونطور که خودتون گفتید میتونید بنویسید textArea.setText("Hello");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقدار دهی به آرایه ای که از نوع کلاس تعریف شده
    نوشته شده توسط سایانا در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 فروردین 1393, 22:21 عصر
  2. سوال: مقدار دهی به متغیرهای تعریف شده در یک برنامه از برنامه ی دیگر
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 06:31 صبح
  3. سوال: چگونگی مقدار دهی به کنترل TextBox گریدویو
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 10:07 صبح
  4. سوال: چگونگی تبدیل رشته به آرایه ای از بایت
    نوشته شده توسط saba_irani197 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 00:30 صبح
  5. مقدار دهی به تمام کنترلهای از یک نوع
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 21:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •