نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تولید لینک برای پست

  1. #1

    تولید لینک برای پست

    سلام یه CMS کوچک دارم مینویسم بسیاری از قسماتشو نوشتم و فقط مونده تولید متن و محتوا


    ببینید دوستان یه راهنمایی کلی میخواهم اگر هزینه دارد هزینه هم پرداخت میکنم

    cMS من php هست ولی میخوام به اخر هر پستی پسوند ASPX اضافه کنم قابلیت دسته بندی داشته و همچنین صفحات بعدی
    اگر میتوانید همراهی کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: تولید لینک برای پست

    دوستان/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تولید لینک برای پست

    پسوند رو میتونی خیلی راحت با Htaccess دستکاری کنی تا چیز دیگه نشون بده و ربطی به کد نویسی نداره
    سوال دومت هم انقد کلیه که جوابی نداره

  4. #4

    نقل قول: تولید لینک برای پست

    سلام دوست من ...
    نیازی به دسته بندی و صفحات بعدی ندارد
    فقط میخوام لینک تولید بشه برای محتوا مثلا



    ببیند ستون slgu فیلدی داریم Test من میخوام بنا به همین فیلد یه پیچ ایجاد بشه myweb.ir/Test ک در این لینک بقیه اطلاعاتو در جدول رو فراخوانی کنم ممنون میشم همراهی کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. چگونه تولید لینک برای پست ها و دسته ها در php
    نوشته شده توسط <?php?> در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1395, 12:58 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 تیر 1391, 20:44 عصر
  3. لینک برای اطلاعات بانک
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 12:38 عصر
  4. قرار دادن امکان نظر سنجی برای پست ها...
    نوشته شده توسط HO457 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1384, 08:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •