نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش فیلدی از چند رکورد در یک textbox

  1. #1

    Post نمایش فیلدی از چند رکورد در یک textbox

    سلام دوستان من یه جدول دارم که اطلاعات مشتری رو میگیره.

    من یه فیلتر گذاشتم بر اساس کد مشتری.
    که وقتی فیلتر میکنی
    مثلا کد شماره 5
    مشتری علی رو 8 بار میاره.
    این مشتری یه فیلد داره به اسم مبلغ پرداخت.
    من میخوام این هشت مبلغ فیلتر شده علی رو تو یه تکست باکس نشون بدم باید چه کار کنم.؟؟

    ممنونم از همگی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    هشت تا عدد را توي يه تكست باكس نشون بدي يا جمع هشت عدد را تويه تكست باكس نشون بدي؟
    هشت عدد را كه نميشه تو يه تكست باكس نشون داد
    جمع اونها را ميتوني بياري

  3. #3

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba0912433 مشاهده تاپیک
    هشت تا عدد را توي يه تكست باكس نشون بدي يا جمع هشت عدد را تويه تكست باكس نشون بدي؟
    هشت عدد را كه نميشه تو يه تكست باكس نشون داد
    جمع اونها را ميتوني بياري
    خود اعداد رو میخوام .جمعش و نمیخوام.
    گاهی اوقات 8تا شرح و میخوام تو یه لیبل یا تکست باکس بیارم.

    ممنونم

  4. #4

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    نقل قول نوشته شده توسط Mina74 مشاهده تاپیک
    خود اعداد رو میخوام .جمعش و نمیخوام.
    گاهی اوقات 8تا شرح و میخوام تو یه لیبل یا تکست باکس بیارم.

    ممنونم
    خب حالا مشکلتون چیه؟ بیاین اون فیلدتون رو Select کنین و داخل یه آرایه یا دیتاتیبل بذارین و مقادیر رو بفرستین به تکست باکس، حالا چرا میخواین 8 تا عدد رو بذارین تو یه تکست باکس؟؟؟ جلوه خوبی نخواهد داشت... شما دقیقا میخواین چیکار کنین؟ یعنی اون 8 عدد به چه منظوری میخواین نشون داده بشن؟؟ شاید راه بهتر و اصولیتری وجود داشته باشه.

  5. #5

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    خب حالا مشکلتون چیه؟ بیاین اون فیلدتون رو Select کنین و داخل یه آرایه یا دیتاتیبل بذارین و مقادیر رو بفرستین به تکست باکس، حالا چرا میخواین 8 تا عدد رو بذارین تو یه تکست باکس؟؟؟ جلوه خوبی نخواهد داشت... شما دقیقا میخواین چیکار کنین؟ یعنی اون 8 عدد به چه منظوری میخواین نشون داده بشن؟؟ شاید راه بهتر و اصولیتری وجود داشته باشه.
    بیاین اون فیلدتون رو Select کنین و داخل یه آرایه یا دیتاتیبل بذارین و مقادیر رو بفرستین به تکست باکس،
    این کار رو انجام دادم فقط یه فیلد نشون میده.

    من اون 8 عدد رو مثال زدم تا شما بفهمین.

    در واقع من 2 جدول دارم که یه مشتری در تاریخ امروز یه فاکتور ثبت میکنه.اطاعات خریدش تو یه جدول با یه حلقه ثبت میکنم و بقیه اطلاعات رو در جدول دیگه ثبت میکنم.

    من میخوام مشتری رو با شماره فاکتور مورد نظر جستجو کنم.
    من مثلا علی رو با شماره 5 جستجو میکنم.و تو دیتا گرید اطلاعاتش نشون میده
    و من میخوام با کلیک به روی اون ردیف پیدا شده نام تمام محصولاتی که تو جدول دیگه ثبت شده تو یه تکست باکس یا هر چیزی که اصولی تره نشون بده.

    مثلا:

    کالاهای خریداری شده: پنیر-موز-کیک-ویفر...

    راستی من متن این تکست باکس رو میخوام تو یه جدول دیگه تو یه فیلد به نام کالا ثبت کنم
    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله Mina74 : دوشنبه 15 آذر 1395 در 22:41 عصر

  6. #6

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    به نظرم شما طراحیتون اشتباهه، ولی به هر حال اگه واستون مقدوره جدولاتونو بذارین که نگاه کنیم و اشتباهاتتون رو بگیم، اگرنه که با همین روش خودتون پیش میریم (ولی توصیه میکنم تجدید نظر کنین) و همچنین کدی که واسه استخراج فیلد ها نوشتین و مقدار دهی به تکست باکس رو بذارین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    35
    پست
    549

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    من مثلا علی رو با شماره 5 جستجو میکنم.و تو دیتا گرید اطلاعاتش نشون میده
    تا اینجا که مشکلی نیست.
    و من میخوام با کلیک به روی اون ردیف پیدا شده نام تمام محصولاتی که تو جدول دیگه ثبت شده تو یه تکست باکس یا هر چیزی که اصولی تره نشون بده.
    روش برنامه نویسی تون اشتباست
    شما نباید اطلاعات رو از جدول دیگه بگیرید
    شما باید اطلاعات مورد نیازتون رو با کوئری زدن بدست بیارید و در یه لیست باکس بریزید

  8. #8

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    من میخواستم با یه سرچ اطلاعات TABLE م رو توی یه سری تکست باکس نمایش بدم
    بذارین با مثال بگم مثلا من TABLE دارم که آیدی هر فرد رو داره نام داره نام خانوادگی داره تحصیلات و تلفن داره
    حالا میخوام یه کلید بذارم و یه تکست باکس که شماره آیدی رو سرچ کنه و نام و نام خانوادگی و تلفن و تحصیلات رو روی 4 تا تکست باکس نشون بده

  9. #9

    نقل قول: نمایش 8 ستون از یک جدول در یک textbox

    به همون صورت که دیتاگرید رو پر میکنید عمل کنید تفاوتی نداره. فقط بعد از دریافت اطلاعات یک حلقه نیاز دارید تا مقادیر را با هم تبدیل به یک رشته کنید.
                DataTable dt = new DataTable();
    // Fill datatable ...

    StringBuilder productStringBuilder = new StringBuilder();
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    productStringBuilder.Append(dt.Rows[i]["ProductName"]);
    if (i<dt.Rows.Count-1)
    {
    productStringBuilder.Append("|");
    }
    }

    string productsStr = productStringBuilder.ToString();
    MessageBox.Show(productsStr);


    فقط نکته اینکه ذخیره این رشته در جدول دیتابیس اشتباه هست.

    در کوئری هم میتونید این کار رو انجام بدید
    https://stackoverflow.com/a/31212160

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش چند رکورد در یک فرم
    نوشته شده توسط durango در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1393, 22:31 عصر
  2. استفاده از چند رنگ در یک asp:TextBox
    نوشته شده توسط Arash.M در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 12:23 عصر
  3. چطور یک رکورد از database را در یک textbox نمایش دهیم؟
    نوشته شده توسط amator2009 در بخش WPF
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1388, 13:40 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 16:40 عصر
  5. نمایش اطلاعات از چند جدول در یک دیتاگرید
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1383, 18:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •