نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست اوردن سورس Html یک سایت در ارسال با POST

  1. #1

    بدست اوردن سورس Html یک سایت در ارسال با POST

    سلام ، بعضی وقتا که ادرس یه سایت ساده مثلا www.examplesite.com راحت میشه سورس رو خوند ، حالا اگر جلوی این ساست یه پارامترهایی بود که با روش Get به سمت سرور ارسال می شد بازم می شد از طریق ادرس سورس رو خوند . اما سوال من در مورد بدست اوردن سورس html سایتی هست که مقادیرش با روش POST ارسال میشن ، مثلا داخل سایت

    myexample.com یه قسمتی هست مثل فرم پایین ، نتیجه جست و جو در مورد کلمه رو برمی گردونه ولی آدرس بالای سایت هیچ تغییری نمی کنه ، چطور می تونیم با php سورس این فرم سایت ها رو بدست بیاریم (منظورم اینکه با php این فرم رو که شامل کلمه «تست » هست ارسال کنیم و html نتایج رو بخونیم )





    <input type="text" class="form-control no-radius" value="تست" name="str">



    </div>

    <button type="submit" class="button "> </i> Search</button>

    </form>

    </div>




  2. #2

    نقل قول: بدست اوردن سورس Html یک سایت در ارسال با POST

    کسی پیشنهادی نداره ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بدست اوردن سورس Html یک سایت در ارسال با POST

    با curl میتونی داده پست کنی به آدرس و سورس رو برگردونی

  4. #4

    نقل قول: بدست اوردن سورس Html یک سایت در ارسال با POST

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    با curl میتونی داده پست کنی به آدرس و سورس رو برگردونی
    نمی دونم من منظور شما رو متوجه نشدم یا شما سوال منو ، با curl میشه سورس نتیجه رو بدست اورد ؟
    چون همونطور که عرض کردم مقادیر داخل فرم با روش POST ارسال میشن و آدرس اون سایتی که میخوام
    سورسشو بخونم حتی بعدا ارسال فرم هیچ تغییری نمی کنه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بدست اوردن سورس Html یک سایت در ارسال با POST

    curl یه آدرس رو میگیره از شما و سورس html خروجی اون آدرس رو برمیگردونه
    این آپشن رو هم داره که یه سری متغیر های مذنظرتون رو به اون آدرس post کنید
    فکر میکنم همون چیزی باشه که شما میخاید

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن تاریخ ساخت یک فایل در دلفی
    نوشته شده توسط khanboloky در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 12:29 عصر
  2. بدست آوردن سورس کد یک سایت
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 10:12 صبح
  3. بدست آوردن سورس کد یک سایت
    نوشته شده توسط behnam shamlo در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 15:56 عصر
  4. سوال: بدست آوردن سورس html و متن انتخاب شده در webBrowser
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1391, 10:26 صبح
  5. بدست آوردن Child های یک Node در یک TreeView
    نوشته شده توسط مطهر در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1383, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •