نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه ایجاد اعداد در جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نحوه ایجاد اعداد در جدول

    سلام دوستان
    من یه جدول دارم دوتا ستون داره بصورت زیر البته طولش زیاده میخوام تو وی بی مقدار یه تکست باکس تو تک تک اعداد ستون B ضرب بشه و در یه ستون دیگه نوشته بشه چطور باید اینکارو انجام بدم. سوال دیگه اینکه چون لازم نیست اینا رو تو دینابیس ذخیره کنم چطور میتونم این سه تا ستون رو تو فرم بصورت جدول نشون بدم و کاربرهم بتونه براحتی اونا رو ببینه و یا به یه فایل متنی اکسپورت کنه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

    Period B
    0 1.3
    0.02 1.56
    0.04 1.82
    0.06 2.08
    0.08 2.34
    0.1 2.6
    0.12 2.86
    0.14 3.12
    0.16 3.25
    0.18 3.25
    0.2 3.25
    0.22 3.25
    0.24 3.25
    0.26 3.25
    0.28 3.25
    0.3 3.25
    0.32 3.25
    0.34 3.25
    0.36 3.25
    0.38 3.25
    0.4 3.25
    0.42 3.25
    0.44 3.25
    0.46 3.25
    0.48 3.25
    0.5 3.25
    0.52 3.25
    0.54 3.25

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    دوستان راه حلی برای مشکل من ندارین؟ ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    سلام دوست عزیز این چیزی که شما میگید با کامونت VSFlexGrid خیلی راحت امکان پذیر هست و خروجی هم می تونی بدی به فایل اکسل ..

    یه پروژه جدید ایجاد کن کامپونت رو بهش اضافه کن و در رویداد فروم لود فرمت اینو بنویس:
    Private Sub Form_Load()
    For i = 1 To 24
    VSFlexGrid1.TextMatrix(i, 1) = i
    Next

    For ii = 1 To 24
    VSFlexGrid1.TextMatrix(ii, 2) = ii + 1
    Next

    End Sub


    بعد یه باتن بذار و اینو توش کپی کن

    Private Sub Command1_Click()
    For i = 1 To VSFlexGrid1.Rows - 1
    VSFlexGrid1.TextMatrix(i, 3) = Val(VSFlexGrid1.TextMatrix(i, 1)) * 3
    Next
    End Sub


    میاد از جدول ستون اول اعداد رو میگیره بر 3 ضرب میکنه و داخل ستون سوم نوش میده .


    فکر کنم چیزی که میخاستی این باشه..

    ریختن اعداد داخل VS هم که توی دستورات هست.

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    اینم سورس چیزی که برات نوشتم گفتم بزارم راحتر هستی.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar VS.rar‏ (2.3 کیلوبایت, 11 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    با سلام و تشکر
    فقط یه سوال
    من اگه از این کامپوننت استفاده کنم بعدا که نرم افزار روی سیستم کاربر نصب بشه خطای ocx نده ؟ راه حل دیگه ای نبود که کامپوننت جدیدی به نرم افزار اضافه نشه؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    یکی از بهترین گزینه های که نسبت به سوالت بود رو گفتم این استفاده بشه هم خیلی بهتره هم خیلی راحت تر.

    اگه برنامه شما فایل نصبی داشته باشه یعنی یک فای ستاپ بخای درست کنی برای نرم افزارت که نه هیچ مشکلی با هیچ ویندوزی نداری و من تست کردم خیلی راحت جواب میده . . یا اگه فایل نصبی نداره نرم افزارت می تونی با یه دستور ساده قبل از اجرای نرم افزار اونو ریجستر کنی.

    در ضمن خود امکانات وی بی که محدوده و بخای فقط از خودش استفاده کنی که نمیشه ...

    و راه حل هم چیزی دیگه به ذهنم نمیاد . بستگی داره به شما که اطلاعات رو چجوری به برنامه می دید.؟ که از بانک می خونید یا جایی ذخیره هست .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    با تشکر و ممنون به خاطر راهنمایی ارزشمندتون
    فقط موند یه مشکل اونم استخراج به فایل متنی یا فایل اکسل . البته فایل متنی باشه که خوبتره . که من تونستم خروجی به فایل متنی بگیرم ولی بصورت 2 ستونه ذخیره نکرد همشو بصورت یک سطر ذخیره کرد در حالی که من میخوام به صورت دو ستونه ذخیره بشه عینه پست اول . البته من با کد زیر تونستم تبدیلش کنم فقط میاد فایل رو تو پوشه سیستم 32 ذخیره می کنه میشه بفرمایین چطور میشه کاربر خودش محل ذخیره فایل رو خودش انتخاب کنه
    flexgrid1.SaveGrid "book1.xls", flexFileExcel
    چطور میشه تو فایل متنی بصورت دوستونه ذخیره کرد و. محلشو هم خود کاربر تعیین کنه ممنون میشم راهنماییم بفرمایین

  8. #8

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    برای اینکه کاربر هر مسیری که دوست داشت بتونه فایل رو ذخیره کنه باید از CommonDialog استفاده کنی از قسمت کامپونت ها می تونی به پروژه اضافه کنی.

    CommonDialog1.ShowSave
    Label1.Caption = CommonDialog1.FileName


  9. #9

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    نقل قول نوشته شده توسط hosein3000 مشاهده تاپیک
    با تشکر و ممنون به خاطر راهنمایی ارزشمندتون
    فقط موند یه مشکل اونم استخراج به فایل متنی یا فایل اکسل . البته فایل متنی باشه که خوبتره . که من تونستم خروجی به فایل متنی بگیرم ولی بصورت 2 ستونه ذخیره نکرد همشو بصورت یک سطر ذخیره کرد در حالی که من میخوام به صورت دو ستونه ذخیره بشه عینه پست اول . البته من با کد زیر تونستم تبدیلش کنم فقط میاد فایل رو تو پوشه سیستم 32 ذخیره می کنه میشه بفرمایین چطور میشه کاربر خودش محل ذخیره فایل رو خودش انتخاب کنه
    flexgrid1.SaveGrid "book1.xls", flexFileExcel
    چطور میشه تو فایل متنی بصورت دوستونه ذخیره کرد و. محلشو هم خود کاربر تعیین کنه ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
    سلام
    برای اینکه دو ستونه بشه بین عبارتهاتون تو فایل متنی کاراکتر Tab بزارید که میشه vbTab یا از کاما برای درج استفاده کنید چیزی مشابه دستور زیر
    Print #1,a,b
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: نحوه ایجاد اعداد در جدول

    خیلی ممنون ولی من میخوام 2, تا ستون رو که تو جدول هست عین خودش تو فایل متنی ذخیره کنم کجا باید vbtab رو بنویسم?چون که اعداد تو جدول هستند

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ایجاد مقادیر در صورت عدم موجودیت در جدول
    نوشته شده توسط sixsix در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 خرداد 1393, 11:07 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 07:52 صبح
  3. نحوه ایجاد Database در SQL Server
    نوشته شده توسط Javad_1346 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1385, 15:01 عصر
  4. نحوه ایجاد انیمیشن در GIMP
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •