نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: CodeFirst ، نحوه عملکرد ساخت دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    Question CodeFirst ، نحوه عملکرد ساخت دیتابیس

    با سلام
    من تازه وارد کدفرست شدم. وقتی که دیتابیس ساخته شد هر دفعه این دیتابیس چک میشه که ساخته بشه؟
    public class Member    {
    public int MemberId { get; set; }
    public string UserName { get; set; }
    public string Password { get; set; }
    public string Email { get; set; }
    public string SecurityQuestion { get; set; }
    public string SecurityAnswer { get; set; }
    public short MemberStatus { get; set; }
    public Profile Profile { get; set; }
    }


        public class Profile    {
    public int ProfileId { get; set; }
    public string Name { get; set; }
    public string Family { get; set; }
    public string NikeName { get; set; }
    public string Image { get; set; }
    public int PrivilageAccess { get; set; }
    public string Description { get; set; }
    public ICollection<Member> Members { get; set; }
    }


    و قسمت آخرش:
    public class EFDbContext :DbContext    {
    public DbSet<Member> Members { get; set; }
    public DbSet<Profile> Profiles { get; set; }
    }


    حالا این چجوریه داستانش هی میاد از نو میسازه؟ یا میاد چک میکنه اگه وجود نداره میسازه؟
    دیتا رو چه میکنه؟
    نکته امنیتی توی این مسائل چی هست و اگر اطلاعاتی توی این زمینه دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید.

  2. #2

    نقل قول: CodeFirst ، نحوه عملکرد ساخت دیتابیس

    چک میکنه اگر وجود نداشته باشه میسازه .
    برای اینکه اگر مدل جدید اضافه کردید ، دیتابیستون براساس مدل های جدید تغییر کنه و به مشکل نخوره باید Migrations رو فعال کنید :
    https://goo.gl/skafLV
    https://goo.gl/b0KT5s

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 21:13 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 00:33 صبح
  3. ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1383, 20:25 عصر
  4. مشکل در ساخت دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •