نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سرعت اجرای کوئری در sqlite

  1. #1

    سرعت اجرای کوئری در sqlite

    سلام
    من یک کوئری برا دیتابیس اجرا میکنم
    وقتی تعداد رکوردام یکم بالا میره (تقریبا 28000 تا) زمان زیادی طول میکشه که این کوئری اجرا بشه.
    وقتی تست کردم متوجه شدم بیشتری زمان مال دستور movetofirst() هست.
    آیا راه حلی برای رفع این مشکل هست؟
    اینم کدهام



    SQLiteDatabase sql = soh.getWritableDatabase();
    Cursor cur = sql.rawQuery(Sqlcmd, BindArgs);
    if(cur != null){
    if(cur.moveToFirst()){
    do{
    ......
    }while(cur.moveToNext());
    cur.close();

    خط 4 بیشترین زمان رو میگیره. بقیه منطقی عمل میکنن.

  2. #2

    نقل قول: سرعت اجرای کوئری در sqlite

    سلام
    با آرایه دو بعدی پیاده سازی کن شاید بهتر جواب بده چون که پوزیشن دقیق رو توی این حالت میتونید بهش بدین و فکر کنم سریع تر عمل کنه و پیچیدگی زمانی n^2 برای 28000 زیاد نیست.
    اینم نمونه کد
    for (int j = 0; j <cur.getCount() ; j++)
    {
    cur.moveToPosition(j);
    for (int j2 = 0; j2 <cur.getColumnCount() ; j2++)
    {
    a[j][j2] = new String();
    a[j][j2] = cu.getString(j2);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. کندی سرعت اجرای کوئری در دیتابیس
    نوشته شده توسط m.webgard در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 دی 1394, 19:49 عصر
  2. سرعت اجرای کوئری در جدولی با تعداد ستون بالا
    نوشته شده توسط amir_monster1 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1392, 21:10 عصر
  3. تفاوت سرعت اجرای کوئری در محیط منیجمنت نسبت به فایل xsd
    نوشته شده توسط aghaghia1384 در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 15:03 عصر
  4. سرعت اجرای کوئری در بانک و دلفی
    نوشته شده توسط alaveh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 21:02 عصر
  5. بالا بردن سرعت اجرای کوئری
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •