نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

  1. #1

    فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

    سلام
    من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
    میخوام ستونی که مربوط به اعداد هست ، بصورت سه رقم سه رقم نشون داده بشه (124،210،000)
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Post نقل قول: فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

    نقل قول نوشته شده توسط bashir_nashi مشاهده تاپیک
    میخوام ستونی که مربوط به اعداد هست ، بصورت سه رقم سه رقم نشون داده بشه (124،210،000)
    سلام دوست عزیز

    از کد زیر استفاده کن:
            DataGridView1.Columns(1).DefaultCellStyle.Format = "#,##0"
    '
    ' or
    '
    DataGridView1.Columns("نام ستون").DefaultCellStyle.Format = "#,##0"


    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3

    نقل قول: فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    از کد زیر استفاده کن:
            DataGridView1.Columns(1).DefaultCellStyle.Format = "#,##0"
    '
    ' or
    '
    DataGridView1.Columns("نام ستون").DefaultCellStyle.Format = "#,##0"


    موفق باشید .....


    ---------------------------------------------
    این کد رو کجا باید کپی کنیم ؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

    آقا یکی جوااااااااااااااااااااااا اب بده

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

    سلام،
    میتونید این کد رو در بخش Designer فرمتون، کدهای مربوط به DataGridView کپی کنید.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: فرمت بندی یکی از ستونهای دیتاگرید (مثلا جداسازی سه رقمی اعداد)

    نقل قول نوشته شده توسط 9574hamid مشاهده تاپیک
    ---------------------------------------------
    این کد رو کجا باید کپی کنیم ؟؟؟
    سلام مجدد

    از اینکه دیر جواب میدم پوزش میخوام ( آخه تازگیها تو محل کار استفاده‌ی شخصی از کامپیوتر ممنوع شده )

    Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dgv1.Columns(1).DefaultCellStyle.Format = "#,##0"
    End Sub

    موفق باشید .....
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : جمعه 03 دی 1395 در 17:39 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 18:01 عصر
  2. میخوام یکی از ستونهای FlexGrid به این فرمت باشه 29/01/87
    نوشته شده توسط UpgradeVB6Code در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 21:44 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 17:48 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 09:59 صبح
  5. چطوری یکی از ستونهای dbgrid را فرمت بدهیم؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1383, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •