نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: استفاده از خاصیت یک TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    Question استفاده از خاصیت یک TextBox

    سلام میخواستم بدونم چطور میتونم از خاصیت یه Textbox که مربوط به تلریک هست تو خود TextBox پیش فرض سی شارپ استفاده کنم.

    مثلا میخوام از قابلیت NullText مربوط به TextBox تلریک هست تو TextBox پیش فرض خود سی شارپ استفاده کنم.

    radTextBox1.NullText = "نام کاربری";


    بشه اون NullText رو به TextBox اضافه کرد

    ممنون از دوستان

  2. #2

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    می تونی با خاصیت enter و leave استفاده کنی. وقتی وارد شد متن پیش فرض پاک بشه وقتی خارج شد در صورت خالی بودن متن پیش فرض پر بشه . رنگ textbox هم کم رنگ بگیر

  3. #3

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    میتونی textbox رو برا خودت خصوصی سازس کنی
    یک کلاس بساز و از textbox مشتق بگیر
    بعد خاصیت nulltext بهش اضافه کن و کداشو بنویس
    بعد تو کل پروژه هات از این تکس باس شخصی خودت استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    میتونی textbox رو برا خودت خصوصی سازس کنی
    یک کلاس بساز و از textbox مشتق بگیر
    بعد خاصیت nulltext بهش اضافه کن و کداشو بنویس
    بعد تو کل پروژه هات از این تکس باس شخصی خودت استفاده کن
    ممنون میشم یه نمونه مثال از چیزی که فرمودید برام بنویسید تا یاد بگرم و باقیشو خودم انجام بدم

  5. #5

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    این نمونه

    PS_Txt.zip
    اینو به پروژه خودتون اضافه کنید. یک rebuilld بکنید. در قسمت toolbox یک کنترل جدید اضافه میشه بنام PS_Txt. این کنترل یک خاصیت داره بنام nulltext
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    سلام ب همه میخواستم توی کلاس زیر این قابلیت ها رو بزارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

    1- برای رویداد KeyPress چجوری کد بنویسم؟
    2- میخوام مقداری رو هم تعیین کنم مثلا اگه true گرفت اون کار توی رویداد KeyPress انجام بشه
    3- مقدار عددی و یا حرفو و کاراکتر دریافت کنه و بتونه به یه رویدادی بفرسته مثلا تو یه متغییر بریزه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Tmp
    {
    class PS_Txt:TextBox
    {
    private string nulltext = "";
    public string NullText
    {
    get
    {
    return nulltext;
    }
    set
    {
    if (Text.Equals(nulltext)) Text = "";
    nulltext = value;
    }
    }

    private void SetNullText()
    {
    if (string.IsNullOrEmpty(Text))
    {
    Text = nulltext;
    }
    }

    protected override void OnEnter(EventArgs e)
    {
    base.OnEnter(e);
    if (Text == nulltext)
    {
    Text = "";
    }
    }

    protected override void OnLeave(EventArgs e)
    {
    base.OnLeave(e);
    SetNullText();
    }
    }
    }



    4- میخواستم بوردر تکست باکس هم تغییر بدم و من اومدم از این کد استفاده کردم ولی این یوزر کنترل هست و تمام خاصیت های تکست باکس رو نمیاره و من بخوام تو نمونه بالا استفاده کنم نمیتونم اگه بخوام این رو تو نمونه کدی که بالا هست وارد کنم به چه شکلی هست؟


    public class BorderedTextBox : UserControl
    {
    TextBox textBox;
    public BorderedTextBox()
    {
    textBox = new TextBox
    {
    BorderStyle = BorderStyle.FixedSingle,
    Location = new Point(-1, -1),
    Anchor = AnchorStyles.Top | AnchorStyles.Bottom |
    AnchorStyles.Left | AnchorStyles.Right
    };
    Control container = new ContainerControl()
    {
    Dock = DockStyle.Fill,
    Padding = new Padding(-1)
    };
    container.Controls.Add(textBox);
    this.Controls.Add(container);
    DefaultBorderColor = SystemColors.ControlDark;
    FocusedBorderColor = Color.Red;
    BackColor = DefaultBorderColor;
    Padding = new Padding(1);
    Size = textBox.Size;
    }
    public Color DefaultBorderColor { get; set; }
    public Color FocusedBorderColor { get; set; }
    public override string Text
    {
    get { return textBox.Text; }
    set { textBox.Text = value; }
    }
    protected override void SetBoundsCore(int x, int y,

    int width, int height, BoundsSpecified specified)
    {
    base.SetBoundsCore(x, y, width, textBox.PreferredHeight, specified);
    }
    private void InitializeComponent()

    {
    this.SuspendLayout();
    //
    // BorderedTextBox
    //
    this.Name = "BorderedTextBox";
    this.Size = new System.Drawing.Size(108, 27);
    this.ResumeLayout(false);
    }

    }

  7. #7

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    ببینین اگه فقط میخواین به کنترل textbox خاصیتی یا تابعی اضافه کنید بهتره از اون نمونه ای که در تاپیک 5 هست استفاده کنید. از user control برای تجمیع چند کنترل یا ساخت یک کنترل غیر متعارف استفاده میشه.(البته من اینطوری ازش استفاده میکنم)
    1- شما میتونی رویداد keypress رو override کنید و چیزی که میخواین توش پیاده سازی کنید
    2- میتونید یک خاصیت بهش اضافه کنید که قتی مقدارش true شد تو اون خاصیت override شده بتونین کاری که میخواین انجام بشه
    3- میتونین توی رویداد textchange فیلتر کنین که تکس یا عدد بگیره
    4- میتونی از خاصیت borderstyle استفاده کنید یا اگه پیشرفته میخواین کار کنین باید متد onpaint رو override کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    ممنون از جوابتون خب من اومد برای keypress به این شکل کار کردم جواب نمیده

            private void txtProNetM_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {

    }


    و به این شکل هم کار نمیکنه

    protected override void KeyPress(EventArgs e)
    {

    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    در مورد سوال دیگه من به این شکل میتونم یه قابلت اضافه کنم که میشه هاصیت انخاب رنگ رو اضافه کرد حالا مشکل من اینجاست نمیدونم به جای color اینجا چی بنویسم ه بتونم true یا false بگیرم

    public Color FocusedBackColor { get; set; }

  10. #10

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون خب من اومد برای keypress به این شکل کار کردم جواب نمیده

            private void txtProNetM_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {

    }


    و به این شکل هم کار نمیکنه

    protected override void KeyPress(EventArgs e)
    {

    }
    الان ااینو تو usercontrol خودتون نوشتین؟
    همون کلاس رو بزارین لطفا

  11. #11

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    در مورد سوال دیگه من به این شکل میتونم یه قابلت اضافه کنم که میشه هاصیت انخاب رنگ رو اضافه کرد حالا مشکل من اینجاست نمیدونم به جای color اینجا چی بنویسم ه بتونم true یا false بگیرم

    public Color FocusedBackColor { get; set; }
    از bool استفاده کنید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    نه تو کلاس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون خب من اومد برای keypress به این شکل کار کردم جواب نمیده

            private void txtProNetM_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {

    }


    و به این شکل هم کار نمیکنه

    protected override void KeyPress(EventArgs e)
    {

    }


    protected override void OnKeyPress(KeyPressEventArgs e)
    {
    base.OnKeyPress(e);
    //کدهای شما

    }


    اینطوری بنویسین

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    سلام مجدد من برای تغییر نوع نوشتن در تکست با این کد رو اضافه کردم به کلاسم
    و طبق تصویر هم این قسمت ها رو دارم

    212121.jpg

    1- مشکل اینجاست وقتی TypeAllChar مقدارش رو میخوام به False تغییر بدم تغییر پیدا نمیکنه و ثابت true میمونه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    2- وقتی میخوام هر کدوم از TypeFarsiOnly یا TypeEnglishOnly یا TypeNumerikOnly رو به true تغییر بدم TypeAllChar بشه false

            public bool TypeFarsiOnly { get; set; }
    public bool TypeEnglishOnly { get; set; }
    public bool TypeNumerikOnly { get; set; }
    bool typeallchar = true;
    public bool TypeAllChar
    {
    get
    {
    return typeallchar;
    }
    set
    {
    if (typeallchar == true)
    {
    TypeAllChar = false;
    TypeFarsiOnly = false;
    TypeEnglishOnly = false;
    TypeNumerikOnly = false;
    }
    }
    }

  15. #15

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    توی SET باید اینو هم بنویسید

    set{
    typeallchar=value;
    .....
    }




  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    61

    نقل قول: استفاده از خاصیت یک TextBox

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    textBox1.ForeColor = SystemColors.GrayText;
    textBox1.Text = "Please Enter Your Name";
    this.textBox1.Leave += new System.EventHandler(this.textBox1_Leave);
    this.textBox1.Enter += new System.EventHandler(this.textBox1_Enter);
    }

    private void textBox1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text.Length == 0)
    {
    textBox1.Text = "Please Enter Your Name";
    textBox1.ForeColor = SystemColors.GrayText;
    }
    }

    private void textBox1_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text == "Please Enter Your Name")
    {
    textBox1.Text = "";
    textBox1.ForeColor = SystemColors.WindowText;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد setfocus در استفاده از خاصيت text يك text box
    نوشته شده توسط saidhani در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1393, 09:04 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1391, 21:15 عصر
  3. سوال: دسترسی به مقدار یک cell در dbgrid بدون استفاده از خاصیت Field
    نوشته شده توسط behzadboloori در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1389, 00:46 صبح
  4. استفاده از نتایج یک یرس جو ADO در پرس جوهای دیگر
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 17:09 عصر
  5. استفاده از ADSL یک محل برای محل دیگر ؟
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 01:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •