نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در حساب اعداد Yii2

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    38

    مشکل در حساب اعداد Yii2

    سلام

    لطفا کد زیر را ببینید



    <table class="table table-striped jambo_table bulk_action">
    <thead>
    <tr class="headings">
    <th class="column-title text-center">ردیف</th>
    <th class="column-title text-center">توضیحات</th>
    <th class="column-title text-center">تاریخ</th>
    <th class="column-title text-center">بدهکار</th>
    <th class="column-title text-center">بستانکار</th>
    <th class="column-title text-center">مانده حساب ( تومان )</th>
    </tr>
    </thead>
    <?php $radif = 0; $sum = 0;?>
    <?php foreach ($malis as $mali) : ?>
    <?php $radif++?>
    <tbody>
    <tr class="even pointer">
    <td class="text-center"><?=$radif?></td>
    <td class="text-center"><?=Html::encode($mali->comment)?></td>
    <td class="text-center"><?=Jdf::jdate('d F Y', Html::encode($mali->ts))?></td>
    <td class="text-center"><?=number_format(Html::encode($mali->bed))?></td>
    <td class="text-center"><?=number_format(Html::encode($mali->bes))?></td>
    <td class="text-center">
    <?php
    $sum = $sum + ($mali->bed - $mali->bes);
    echo number_format(abs($sum));
    ?>
    </td>
    </tr>
    </tbody>
    <?php endforeach; ?>
    </table>




    و نتیجه را در فایل ضمیمه مشاهده کنید !!!!

    سوال من اینجاست ... مشکل کجاست چرا کد بنده جمع ساده رو اشتباه انجام میده !!! در ستون مانده حساب ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در حساب اعداد Yii2

    سلام
    شما sum=0 رو بیار داخل Foreach مشکلت حل میشه
    الان متغیر sum که استفاده کردی صفر نمیشه و با اعداد قبلی جمع و تفریق میشه
    باید هر سری که حلقه می چرخه متغیرت هم صفر بشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    38

    نقل قول: مشکل در حساب اعداد Yii2

    خوب قرار نیست $sum صفر بشه
    سطر اول بدهکاری از بستانکاری کم میشه و در سطر بعدی نیز بدهکاری از بستانکاری کم میشه و مجموع 2 سطر در مانده حساب چاپ میشه و برای سظر های بعد نیز به همین ترتیب ...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در مجموع اعداد یک ستون در یک گروه
    نوشته شده توسط Mr.Net در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 08:56 صبح
  2. مشكل در چاپ اعداد و حروف با هم
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 20:25 عصر
  3. مشکل در نمایش اعداد منفی در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 08:44 صبح
  4. مشکل در ورود اعداد
    نوشته شده توسط zizi_zizi69 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1385, 10:06 صبح
  5. مشکل در نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •