نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش ندادن عناصر صفحه هنگام استفاده از نویگیشن دراور

  1. #1

    نمایش ندادن عناصر صفحه هنگام استفاده از نویگیشن دراور

    سلام

    از نویگیشن دراور استفاده میکنم
    لایه اول avtivity_main خود اندروید اسودیو ساخت که از س لایه app_bar_main و content و activity_main ساخته شده است منم اومدم برای اینکه نویگیشن دراور رو توی لایه بعدی داشته باشم اومدم همین سه لایه را ساختم

    کد های لایه setting_3

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:id="@+id/content_main"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:paddingBottom="@dimen/activity_vertical_margin"
    android:paddingLeft="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingRight="@dimen/activity_horizontal_margin"
    android:paddingTop="@dimen/activity_vertical_margin"
    app:layout_behavior="@string/appbar_scrolling_view_behavior"
    tools:context="com.sayeben.karagah.MainActivity"
    tools:showIn="@layout/setting_2">

    <android.support.v7.widget.CardView
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="80dp"
    android:id="@+id/cv">

    <TableLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:padding="16dp">

    <TableRow
    android:gravity="right">

    <Spinner
    android:id="@+id/planets_spinner"
    android:layout_width="fill_parent"
    android:layout_height="wrap_content">

    </Spinner>


    <TextView
    android:id="@+id/text"
    android:text="انتخاب فونت :"
    android:gravity="right"
    android:layout_marginRight="5dp"
    android:layout_marginTop="5dp"
    android:textSize="18sp"
    android:textColor="@color/dark_grey"/>

    <ImageView
    android:src="@drawable/ic_font_download_black_24dp"
    android:layout_gravity="right"

    />


    </TableRow>




    </TableLayout>

    </android.support.v7.widget.CardView>





    </LinearLayout>




    کدهای setting_2



    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <android.support.design.widget.CoordinatorLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:fitsSystemWindows="true"
    tools:context="com.sayeben.karagah.MainActivity">

    <android.support.design.widget.AppBarLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:theme="@style/AppTheme.AppBarOverlay">

    <android.support.v7.widget.Toolbar
    android:id="@+id/toolbar"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="?attr/actionBarSize"
    android:background="?attr/colorPrimary"
    app:popupTheme="@style/AppTheme.PopupOverlay">

    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:gravity="center_vertical"
    android:orientation="horizontal">

    <TextView
    android:id="@+id/txtTitle"
    android:layout_width="0dp"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_weight="1"
    android:text="صفحه اصلی"
    android:gravity="right"
    android:textColor="@android:color/white"
    android:textSize="20sp"
    android:layout_marginRight="20dp" />

    <ImageView
    android:id="@+id/imgDrawer"
    android:layout_width="45dp"
    android:layout_height="match_parent"
    android:contentDescription="@string/app_name"
    android:src="@drawable/ic_menu_black_24dp"
    android:gravity="right"/>


    </LinearLayout>
    </android.support.v7.widget.Toolbar>

    </android.support.design.widget.AppBarLayout>

    <include layout="@layout/setting_3" />

    </android.support.design.widget.CoordinatorLayout>



    کدهای لایه اصلی setting


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <android.support.v4.widget.DrawerLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:id="@+id/drawer_layout"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:fitsSystemWindows="true"
    tools:openDrawer="right"
    android:gravity="right"
    android:layoutDirection="rtl">

    <include
    layout="@layout/setting_2"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent" />

    <android.support.design.widget.NavigationView
    android:id="@+id/nav_view"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="match_parent"
    android:layout_gravity="right"
    android:fitsSystemWindows="true"
    app:menu="@menu/activity_main_drawer"
    />


    </android.support.v4.widget.DrawerLayout>




    کد های setting.java


    import android.content.Context;
    import android.content.Intent;
    import android.os.Bundle;
    import android.os.PersistableBundle;
    import android.support.design.widget.NavigationView;
    import android.support.v4.widget.DrawerLayout;
    import android.support.v7.app.AppCompatActivity;
    import android.support.v7.widget.CardView;
    import android.support.v7.widget.Toolbar;
    import android.view.Gravity;
    import android.view.MenuItem;
    import android.view.View;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import android.widget.ImageView;
    import android.widget.Spinner;
    import android.widget.TextView;

    import uk.co.chrisjenx.calligraphy.CalligraphyContextWrap per;

    /**
    * Created by Mohammad on 14/12/2016.
    */

    public class Setting extends AppCompatActivity implements NavigationView.OnNavigationItemSelectedListener{
    private CardView cv;



    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState, PersistableBundle persistentState) {
    super.onCreate(savedInstanceState, persistentState);
    setContentView(R.layout.setting_2);

    cv=(CardView) findViewById(R.id.cv);

    Spinner spinner = (Spinner) findViewById(R.id.planets_spinner);

    // Create an ArrayAdapter using the string array and a default spinner layout
    ArrayAdapter<CharSequence> adapter = ArrayAdapter.createFromResource(this,
    R.array.planets_array, android.R.layout.simple_spinner_item);
    // Specify the layout to use when the list of choices appears
    adapter.setDropDownViewResource(android.R.layout.simple_spinner_dropdown_item);
    // Apply the adapter to the spinner
    spinner.setAdapter(adapter);


    Toolbar toolbar = (Toolbar) findViewById(R.id.toolbar);
    setSupportActionBar(toolbar);



    final DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
    ImageView imgDrawer = (ImageView) toolbar.findViewById(R.id.imgDrawer);
    imgDrawer.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    if (drawer.isDrawerOpen(Gravity.RIGHT)) {
    drawer.closeDrawer(Gravity.RIGHT);
    } else {
    drawer.openDrawer(Gravity.RIGHT);
    }
    }
    });

    NavigationView navigationView = (NavigationView) findViewById(R.id.nav_view);
    navigationView.setNavigationItemSelectedListener(this);



    }

    @Override
    public void onBackPressed() {
    DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
    if (drawer.isDrawerOpen(Gravity.RIGHT)) {
    drawer.closeDrawer(Gravity.RIGHT);
    } else {
    super.onBackPressed();
    }
    }



    @SuppressWarnings("StatementWithEmptyBody")
    @Override
    public boolean onNavigationItemSelected(MenuItem item) {
    // Handle navigation view item clicks here.
    int id = item.getItemId();

    if (id == R.id.nav_mataleb) {
    // Handle the camera action
    } else if (id == R.id.nav_vip) {

    } else if (id == R.id.nav_setting) {


    } else if (id == R.id.nav_like) {


    }

    DrawerLayout drawer = (DrawerLayout) findViewById(R.id.drawer_layout);
    drawer.closeDrawer(Gravity.RIGHT);
    return true;
    }


    @Override
    protected void attachBaseContext(Context newBase) {
    super.attachBaseContext(CalligraphyContextWrapper.wrap(newBase));
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: نمایش ندادن عناصر صفحه هنگام استفاده از نویگیشن دراور

    کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش ندادن عناصر صفحه هنگام استفاده از نویگیشن دراور

    یکی کمکم کنه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر موقعیت عناصر صفحه با استفاده از css
    نوشته شده توسط Beginner Programmer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 16:42 عصر
  2. مشکل در نمایش اطلاعات روی هاست هنگام استفاده از sqldatasource
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1392, 12:44 عصر
  3. سوال: خطا در نمایش داده های گریدویو هنگام استفاده از خاصیت Page Size
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 21:44 عصر
  4. سوال: عدم نمایش صحیح متون فارسی هنگام استفاده از تابع htmlentities
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 00:59 صبح
  5. قفل کردن صفحه هنگام استفاده از AJAX
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 15:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •