نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

  1. #1

    Question چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    سلام و درود
    من یک گریدویو تلریک دارم که قابلیت فیلترینگش رو فعال کردم و کاربر میتونه بر اساس هر کدوم از ستون ها که خواست فیلترش رو انجام بده ... حالا میخوام دقیقا همون اطلاعاتی که فیلتر شدن ارسال بشه برای چاپ
    اینم عکس از فرم :
    http://uupload.ir/files/zw8t_capture.jpg

    من دارم از این کدها برای ارسال دیتاگریدویو به استیمول استفاده می کنم:
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("Report.mrt");
    report.RegData("DataSource1",RadGridView1.DataSour ce);
    report.Show();

    حالا به فرض اگر 100 تا رکورد هم داشته باشم میخوام اگر کاربر مثلا بر اساس تاریخ فیلتر رو انجام داد دقیقا همون رکوردهای فیلتر شده بصورت لیست توی استیمول سافت چاپ بشن نه همه رکوردها ( الان همه رکوردها چه فیلتر شده چه فیلتر نشده چاپ میشن)
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    سلام
    مدیر عزیزی که زحمت کشید عنوان تاپیک رو تغییر داده ( هر چند نیاز هم نبود ) به همون اکتفا نکنه لطفا اگر اطلاعاتی داره کمک هم بکنه !!!!!!!!
    ممنون

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    سلام.
    برای چاپ دیتاگرید Telerik لازم به ساختن گزارش با ابزارهای گزارش گیری همچون Stimul نیست اینکار دوباره کاری و زحمت بیشتر و کد بیشتر می طلبد.
    بهتره نمونه Demo خود شرکت Telerik رو بررسی کنی وداکیومنت های جامع آن که بصورت آنلاین در دسترس هست.دیتاگرید Telerik دارای یه فریم ورک داخلی هست که در آن امکان چاپ دیتاگرید فراهم شده است. با استفاده از یکی دو خط کد میتونی دیتاگرید رو چاپ یا حالت پیش نمایش چاپ آن را نمایش بدی
    برای پیش نمایش چاپ دیتاگرید

    radDataGrid1.PrintPreview();

    و برای چاپ از

    radDataGrid1.Print();

    می تونی در پنجره Properties دیتاگرید به بخش PrintStyle رفته و تنظیمات چاپ رو انجام بدی.
    First,solve the problem then write the code

  4. #4

    نقل قول: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    سلام.
    برای چاپ دیتاگرید Telerik لازم به ساختن گزارش با ابزارهای گزارش گیری همچون Stimul نیست اینکار دوباره کاری و زحمت بیشتر و کد بیشتر می طلبد.
    بهتره نمونه Demo خود شرکت Telerik رو بررسی کنی وداکیومنت های جامع آن که بصورت آنلاین در دسترس هست.دیتاگرید Telerik دارای یه فریم ورک داخلی هست که در آن امکان چاپ دیتاگرید فراهم شده است. با استفاده از یکی دو خط کد میتونی دیتاگرید رو چاپ یا حالت پیش نمایش چاپ آن را نمایش بدی
    برای پیش نمایش چاپ دیتاگرید

    radDataGrid1.PrintPreview();

    و برای چاپ از

    radDataGrid1.Print();

    می تونی در پنجره Properties دیتاگرید به بخش PrintStyle رفته و تنظیمات چاپ رو انجام بدی.
    ممنون استاد عزیز از پاسخ گویی تان
    بله چک کردم به راحتی قابل انجام بود اما واقعا با اون چیزی که من از استیمول میخوام و میتونم درونش طراحیم رو پیاده سازی کنم خیلی فاصله داره .. هر چقدر تنظیمات رو هم انجام بدیم باز هم مثل طراحی استیمول نمیشه !!!!!!
    ممنون میشم اگر میشه نحوه چاپ با استیمول رو بهم بگید و راهنمایی کنید ..؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    لطفا اساتید عزیز راهنمایی بفرمائید ...
    پروژه ام تموم شده و فقط گیر همین مشکل هستم ممنون میشم کمک کنید تا بتونم سر وقت پروژه رو تحویل بدم

  6. #6

    نقل قول: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    کسی راهنمایی نمی کنه مشکل ما حل شه ... کل انجمن رو شخم زدم به مورد مشابه برنخوردم لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

  7. #7
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports

    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. چاپ اطلاعات فیلتر شده بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 00:25 صبح
  2. سورس برای چاپ اطلاعات فیلتر شده
    نوشته شده توسط alicomputer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اسفند 1386, 09:34 صبح
  3. چاپ نمودار تهیه شده توسط Tchart
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1385, 12:43 عصر
  4. تعیین شماره رکورد جاری از بین رکوردهای فیلتر شده
    نوشته شده توسط یعقوب در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1383, 20:19 عصر
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •